Superstaariks pürginud 21-aastane laulja kandideerib sotside ridades riigikokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaariks pürginud Jüri-Saimon Kuusemets kandideerib nüüd hoopis riigikokku.
Superstaariks pürginud Jüri-Saimon Kuusemets kandideerib nüüd hoopis riigikokku. Foto: Madis Sinivee

Tänavu laulukonkursil «Eesti otsib superstaari» osalenud noor laulja Jüri-Saimon Kuusemets, kes jõudis riigikokku kandideerimiseks vajalikku vanusesse vähem kui kuu aega tagasi, kandideerib tähtsale ametipostile Sotsiaaldemokraatide nimekirjas.

Sotsiaaldemokraadid andsid täna teada, et Harju- ja Raplamaa valimisnimekirja esikolmikusse kuuluvad suursaadik Marina Kaljurand, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist ja filmirežissöör Kadri Kõusaar. Nende kõrval pürgib riigikokku ka TV3 staarisaate 7. hooaja osaline Jüri-Saimon Kuusemets.

Mõtlematu sõnakasutuse pärast juba eelvoorus kohtunik Mihkel Rauaga raksu läinud laulumees jõudis saates stuudiovoorudeni. 21-aastase Jüri-Saimoni nõrkuseks pidasid kohtunikud liigset noorust ja poisilikkust. Konkursi võitis Saare hurmur Uudo Sepp.

Staarisaate stuudiovoorus esitas Jüri-Saimon laulu «Take Me To Church». Vaata videot:

Suvel alustas Jüri-Saimon Youtube'i-põhist muusikaprojekti Sing Off, kus proovis erinevate solistidega n-ö võidu laulda. «Olen terve elu olnud võistlushimuline ning sain kohe aru, et peale superstaarisaadet pean ma endale kiirelt midagi uut leidma, millega pulss lakke viia,» teatas noor laulja toona. Kas samal põhjusel sattus Jüri-Saimon ka sotside nimekirja?

Vaata, kuidas noormees Laura Põldverega laulukeeles rinda pistis:

Sotside Harju- ja Raplamaa valimisnimekirja esinumber Marina Kaljurand on uute poliitikute üle rõõmus. «Mul on väga hea meel kandideerida koos nii erakordsete inimestega, kelle seas on vanad ja uued tulijad, kogenumad ja väga noored poliitikud, väga erineva tausta ja kogemustega inimesed,» kommenteeris ta.

Kaljuranna sõnul on kõikides kandidaatides ka midagi ühist. «Oleme küll väga erinevad, ent meid kõiki seob üks soov – muuta Eesti inimeste elu paremaks, mitte kõrvalt õpetades või kritiseerides, vaid kõige vahetumalt poliitikas osaledes,» ütles suursaadik. 

Veel kandideerivad sotsiaaldemokraatide ridades saatejuht Tanel Talve, populaarse Nami-Nami toiduportaali looja Pille Petersoo, armastatud näitleja Tõnu Oja ning muusik Hardi Volmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles