25 aastat hiljem: «Neli pulma ja üks matus» saab järje ja venib seriaaliks

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Grant ja Andyie MacDowell filmis «Neli pulma ja üks matus» (1994)
Hugh Grant ja Andyie MacDowell filmis «Neli pulma ja üks matus» (1994) Foto: CHANNEL FOUR FILMS / POLYGRAM FI / Scanpix

Armastatud 1994. aasta romantiline komöödia «Neli pulma ja üks matus» saab tuleval kevadel minijärje, kus astuvad üles filmi suurimad staarid. Peatselt on Hulu tellijatel oodata filmi ainetel aga tervet teleseriaali.

Järje näol on tegemist filmi produtsendi ja stsenaristi Richard Curtise eriprojektiga heategevusalgatuse Red Nose Day ehk Punase Nina Päev heaks, mille eesmärgiks on koguda raha puudust kannatavatele lastele, vahendab The Wrap

Curtis on üks tuntud heategevusprojekti Comic Relief algatajatest, mille raames toimub ka märtsikuus tähistatav kõnealune tähtpäev. Lühifilmiprojekt kannab pealkirja «Üks Punase Nina Päev ja pulm». Samalaadne lühifilmiprojekt tõi kahe aasta eest taas kokku Curtise loodud armastatud romantilise komöödia «Love Actually» (2003) näitlejad.

«Oleme kõik vanemaks jäänud, aga kahtlen, et targemaks saanud,» teatas Curtis ametlikus teadaandes. «On olnud nauding mõelda välja, mis kõigist filmi tegelastest võinuks aastaid hiljem saada. Nüüd kohtuvad nad kõik viiendas pulmas ning mõistagi ei lähe asjad nii, nagu planeeritud.» 

Järjefilmi näevad britid telekanali BBC One eetris 15. märtsil 2019 ning ameeriklased maikuus. 

Filmis astuvad taas üles legendaarse komöödia staarid eesotsas Hugh Granti ja Andie MacDowelliga, nendega koos naasevad ekraanile ka Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson ja paljud teised.

Koos teatega järjefilmist on tulnud avalikuks ka info, et voogedastusplatvorm Hulu jaoks  on väntamisel filmi ainetel 12-osaline samanimeline telesari, milles filmi naispeaosaline Andie MacDowell kõrvalrolli teeb. Romantilistes peaosades näeb seriaalis Nathalie Emmanueli («Troonide mäng») ja Brandon Mychal Smithi («Ropp vanaisa»).

Meenuta armastatud filmi treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles