Video: USA tippmodellisaates osalenud naine suri 34-aastaselt rinnavähki (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jael Strauss hooldushaiglas (vasakul) ja enne vähki haigestumist
Jael Strauss hooldushaiglas (vasakul) ja enne vähki haigestumist Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA tippmodellisaates «America’s Next Top Model» osalenud Jael Strauss sai kaks kuud tagasi rinnavähidiagnoosi ja ta suri 4. detsembril selle haiguse tagajärjel. 

Strauss osales USA tippmodellisaate kaheksandal hooajal  2007, saades siis 22-aastasena kuuenda koha, teatab Daily Mail.   

Ta jäi seal silma oma otsekoheste ja vahel roppude ütlemistega.

2012 rääkis ta telearsti Dr. Phili saates, kuidas ta võitles pärast tippmodellisaadet mitu aastat narkosõltuvusega ja kuidas ta sellest vabanes.

34-aastane ameeriklanna teatas oma vähidiagnoosist 2. oktoobril sotsiaalmeedias lisades, et tal on elada vaid paar kuud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ode to the summertime ?

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Strauss alustas kohe pärast diagnoosi keemiaraviga, kuid kuna tal avastati haigus liiga hilja, siis see ei mõjunud. Oktoobri lõpus ta loobus ravist ja 22. novembril viidi ta hooldushaiglasse.

Pere teatel oli Jael paar päeva enne surma teadvuseta ja ta suri 4. detsembril kell 11. 00 kohaliku aja järgi Los Angelese haiglas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink. I’m 34 now. Still pink. #neverland #foreveryoung

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Strauss kirjutas ühes oma viimases sotsiaalmeediapostituses, et ta on oma haiguse ajal õppinud palju uut nii elu kui surma kohta.

Strauss lõpetas selle postituse: «Ma ei taha veel surra, vajan veel aega ja imet, et minna tagasi aastasse 2013, mil ma uut elu elama hakkasin». Arvatakse, et sellega ta viitas täielikule vabanemisele narkosõltuvusest. 

Tagasi üles