Pildid: universumi kaunimat naist valitakse seekord Eestita, hoiame siis pöialt Soome piigale! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Finland Alina Voronkova Tais 2018.
Miss Finland Alina Voronkova Tais 2018. Foto: RUNGROJ YONGRIT / EPA

Bangkokis valitakse detsembri keskel maailma ilusaim naine ehk Miss Universium 2018. Kuna Eestist ühtegi neidu osalemas pole, siis hoiame pöialt põhjanaabrile Alina Voronkovale (23) ning vaatame, kes ta selline on.

Alina Voronkova on Soome modell ja iluvõistluse Miss Soome 2018 võitja.

Voronkova on sündinud Lahtis ning tal on nii soome kui vene juured. Isa Dmitri on venelane ning ema Svetlana ingerisoomlane, kes kolisid alaliselt Soome 90-ndatel. Üles kasvas neiu Pertunmaal ning räägib nii soome kui vene keelt, kuid koduseks keeleks on modellil vene keel.

Peale ilusa näolapi on Alinal ka kuhjaga teadmisi. Ta on omandanud Helsingi Ülikoolis bakalaureuse kraadi vene keeles ja kultuuris. 

Kui Alina septembris Soome iluduskuningannaks valiti, vallandas see inimestes pahameele ning küsimuse - kas vene juurtega neiu tohib ikka olla Miss Soome?

Miss Universium 2018 toimub 17. detsembril Bangokis ning seekord juba 67. korda. Taaskord on võõrustajaks tuntud USA koomik Steve Harvey (61) ning tema kaaslaseks on supermodell Ashley Graham (31). Lavale astub peale iluduskuningannade veel ka USA laulja Ne-Yo. 

Osalejaid on oodata 94 riigist ning see ületab praeguse rekordi 92, mis püstitati eelmisel aastal.

Miss Universe 2018 osalejad Tais 2018.
Miss Universe 2018 osalejad Tais 2018. Foto: RUNGROJ YONGRIT / EPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles