Fännid on šokis: USA räppar Cardi B teatas, et lahutab Offsetiga abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018.
Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures / TM/ROT/Capital Pictures

Vaid mõned kuud peale esimese lapse sündi teatas räppar Cardi B  (26) Instagrami postitatud videos, et on abikaasa Offsetiga (26) lahku läinud, kirjutab TMZ.

Cardi B teatas, et tema ja hip-hop trio Migos'e räppar Kiari Kendrell Cephus ehk Offset on juba mõnda aega proovinud omavahel suhteprobleeme lahendada ning nad on ühiselt otsustanud laiali minna. 

Videos pealkirjaga «Ole lahked.. rahu ja armastust» räägib Cardi, et jäävad Offsetiga alatiseks headeks sõpradeks ja äripartneriteks, kuid nad kasvasid teineteisest lahku ning lahutus võib aega võtta.

Offsett komenteeris postitust, milles jätab mulje, justkui oleks Cardi teadaanne tüng fännide suunas, kuid naine on videos surmtõsine.

Paar abiellus 2017. aasta septembris privaattseremoonia käigus, mis toimus nende magamistoas Atlanta kodus. Räppar - paari tütar Kulture Kiari Cephus sündis juulis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles