Rammsteini solist saabus Peterburi autogrammiüritusele latekskostüümis naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammsteini juht tõi Peterburis autogrammiüritusele tüdruku jalutusrihma ja lateksiga
Rammsteini juht tõi Peterburis autogrammiüritusele tüdruku jalutusrihma ja lateksiga Foto: Matthias Matthies

Saksa industraalmetali lipulaeva Rammsteini juht Till Lindemann saabus 2. detsembril Peterburis toimunud autogrammide jagamisele latekskostüümis naisega, keda ta vedas enda järel nagu koera.

Autogrammiürituse alguseks, mis oli kavandatud kella kuueks õhtul, oli inimeste kett peaaegu 400 meetri pikkune. Saksa muusikatuusaga said inimesed kohtuda Nevski prospekti ja Mikhailovskaya tänava ristmikul paikneval «Bookvoed» poes. Lindemanni tahtsid näha sajad inimesed, vahendas Fontanka.

Lindemann ise hilines, kuid korraldajaid oldi sellest võimalusest teavitatud. Fännidel aga igav ei hakanud. Nende soov sakslase kirjutatud raamatut «Messer» («Nuga») lugeda oli nii suur, et nad oleksid selle järele haarates peaaegu ümber kukkunud. 

Lõpuks ilmus kohale ka rokkar ise. Ümbritsetud rahututest saksa ihukaitsjatest saabus Lindemann autogrammide jagamisele latekskostüümis naisega. Fakt, et tegu oli naisega, oli ilmselge, kuna kitsas kostüüm tõi esile tema kurvid. Ülikond kattis kogu tema keha, ainult silmade ja suu jaoks olid augud löödud.

Vaata pilte Lindemanni saabumisest.

Niipea, kui muusik maha istus, läks rahvahulk põnevusest äksi täis. Vaatamata ihukaitsjate püüdlustele tungis rahvamass Lindemannile lähemale, püüdes temast haarata ja kätt suruda. Rahvas näitas muusiku vastu üles suurt armastust ja toetust. Lindemann aga ei teinud muud, kui istus ja naeratas neile tagasihoidlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles