Inglismaal sai 17-aastane lapsstaar isaks: vaatame, millised staarid meilt ja mujalt on samuti noorena lapsevanemateks saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai.
Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai. Foto: Instagram

Suurbritannia telesarjas «Coronation Street» lapsnäitleja Alex Bain sai täna isaks vaid nädal pärast 17. aastaseks saamist. Sellest ajendatuna viskame pilgu peale Eestist ja mujalt maailmast tuntud inimestele, kes on samuti väga noorena lapsevanemateks saanud.

EESTI

Tšellomängija Silvia Ilves sai esmakordselt emaks 18. aastaselt. Silvia on intervjuus öelnud, et ta on alati tahtnud noorena emaks saada, tegelikult juba siis kui ta oli 16. Muusik on praegu kolme lapse ema ja ootab neljandat.

Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram / Tiina Annamaa

Kati Vatmanni lauljatarist ja raadiohäälest tütar Brigita Murutar sai äsja esmakordselt emaks eelmisel aastal, kui ta oli 20-aastasena. Raadio Elmaris töötav Brigita pani lapsele nimeks Loore.

Brigita Murutar
Brigita Murutar Foto: Instagram

Modell Beatrice’i tütar Simona Hariton sai emaks 20-aastasena. Praegu 10-aastase Ramsese isaks on Tom Valsberg.

Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai.
Beatrice'i tütar Simona Hariton oli vaid 20, kui esmakordselt emaks sai. Foto: Instagram

«Tantsud tähtedega» saates Getter Jaanit treeninud Ott-Sander Palm sai esmakordselt isaks 2011. aastal kui ta oli vaid 20. Tantsusaate ajal otsustas Ott-Sander oma lapse emast lahku minna ja astus suhtesse Getteriga.

Ott-Sander Palm
Ott-Sander Palm Foto: Viktor Burkivski

Olümpiavõitja Erika Salumäe tütar Sirli Salumäe oli vaid 17. aastane, kui ta 2016. aasta viimasel päeval esmakordselt emaks sai. Sirli, kes muutis enda nime Shanti Grand Uustaluks, on nüüd kahe lapse ema.

Sirli Salumäe
Sirli Salumäe Foto: vimeo.com

VÄLISMAA

Loomulikult ei ole noorte rasedus teemaks vaid eestlaste seas. Noorelt on lapsevanemaks saanud ka mitmed maailmakuulsad tähed, kes ei ole sellest kohustusest lasknud oma edu takistada.

Sofia Vergara on «Moodsa perekonna» näitlejanna, kes sai poja Manolo emaks 19-aastaselt.

Sofia Vergara.
Sofia Vergara. Foto: Brent N. Clarke / AP/Scanpix

NBA täht Lebron James oli sunnitud kiiresti suureks kasvama, kuna hoo oli sisse saanud tema sportlaskarjäär. Tema tüdruksõber Savannah Brinson jäi aga rasedaks, kui käis veel keskkoolis. Paari esimene poeg sündis 2004. aastal, tema isa oli siis 20-aastane.

Lebron James
Lebron James Foto: RHONA WISE / EPA

Oprah Winfrey jäi rasedaks, kui oli vaid 14-aastane. Noor neiu proovis rasedust peita, kuna tema noorus oli täis vägivalda ja ahistamist. Oprah’ beebi suri peagi pärast sündi. Rohkem bioloogilisi lapsi naisel pole.

Oprah Winfrey.
Oprah Winfrey. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Grammy võitjast räppar Lil Wayne oli 16, kui ta sai tütre Reginae isaks.

Räppar Lil' Wayne
Räppar Lil' Wayne Foto: Andrew Innerarity/REUTERS

Whoopi Goldberg oli kõigest 17-aastane ja läbis parasjagu võõrutusravi, kui ta armus oma nõustajasse. Naine jäi rasedaks ja nad abiellusid peagi, kuid liit ei jäänud püsima. Whoopi kolis tütrega ära ja hakkas püüdlema filmikarjääri poole. Ka Whoopi tütar sai noorelt emaks, ta oli vaid 14-aastane.

Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg Foto: Tom Haines / PA Wire/PA Images

2004. aastal sai Beyonce’ väikeõde Solange vaid 17-aastaselt emaks. Neli aastat hiljem lahutas ta lapse isast ja nüüdseks on ta uuesti abiellunud.

Solange Knowles
Solange Knowles Foto: Charles Sykes / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles