Nüüd avalik: Öed andsid välja videosingli, millega osaletakse Eesti Laulul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duo Öed ehk Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid.
Duo Öed ehk Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid. Foto: Liina Notta/promo

Saaremaalt pärit lauljate Tuuli Ranna ja Kristel Aaslaiu duo Öed avalikustas täna video uuele loole «Öhuloss»

Saare laulupiigad teatasid meediale, et «Öhuloss» on lugu, mis ilmestab igapäevaelu paratamatut seotust virtuaalmaailmaga, läbi vaimukuse filtri on ausas fookuses sotsiaalmeedia fenomen. Loo autoriteks on Kristel Aaslaid, Tuuli Rand, Egert Milder ja Bert Prikenfeld.

Tuuli Rand kirjutas, et sotsiaalmeedia küsimus on ju vägagi öhus praegusel ajal: 

«Keegi päris täpselt ei saagi enam aru, et mis ta siis nüüd on? Tasuta reklaamkanal vöi hoopis pildialbum enese ja oma söprade jaoks? Me köik teeme seda, sinna pole midagi parata. Scrollime, followme, like’me, swipe’me, töötleme ja tuunime ennast paremaks, üritame jätta endast parimat muljet, kaasaarvatud me Kristeliga.

Me köik loome sotsiaalmeediasse oma öhulossi, kus igaüks on oma kuningriigi kuningas ja kuninganna, kus kehtivad tema reeglid. Aga tahamegi natuke lihtsalt köigile meelde tuletada, et see ongi öhuloss, see pole päris maailm. Vahest silmad ekraanist körgemale, et vaadata ning näha maailma ja elu oma silmadega, mitte läbi ekraani.»

Kristel Aaslaid lisas: «Lugu on lõbus mõtisklus teemal sotsiaalmeedia ja kuidas me seal ennast esitleme, tihti on tekkinud õhulossid, mida tegelikult olemas pole - elustiili ja meeleseisundite osas eriti.

Ja jälgijad, kes ei usu või ei taha uskuda, et päriselt ei saa olla kogu aeg nii nagu Instagrammis tundub: The reason we struggle with insecurity is because we compare our behind-the-scenes with everyone else’s highlight reel - Steve Furtick.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles