Puhkusepilt: Hanna Martinsonil on pirakad kookospommid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson, 2018.
Hanna Martinson, 2018. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Näitleja ja telenägu Hanna Martinson (26) postitas Instagrami puhkusepildi, mille juurde kirjutas ka olulise sõnumi.

Telenägu naudib parajasti puhkust Mauritiusel, kust kohast läkitab ka lahedaid pilte. Ühel neist poseerib Hanna kohaliku kaupmehe käest ostetud pirakate kookostega ning selgitab, miks on oluline ka puhkusel olles kohalikke toetada.

«Iga kord, kui külastan mõnda uut paika, proovin oma ostudega toetada kohalikke farmereid ja kaupmehi. Miks? See aitab levitada jõukust kogukonnas,» kirjutab ta pildiallkirjaks.

«Lisaks kasvatab see nõudlust kohalike toodete ja äride järele ning see tsükkel jätkub. Näiteks Mauritiusel on rikaste ja vaeste vaheline lõhe hiiglaslik.»

«Siin pole töötushüvitist - sa pead ise leidma viisi, kuidas endale raha teenida. Seega see kookos, mille ma ostsin väikestest perekondlikust kauplustest, võib nende sissetulekule suuremat mõju avaldada, kui ma arvatagi oskaks.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

anytime i’m visiting a new place, i try to support the local farmers and businesses with the purchases i make. why? ?? it helps circulate wealth within a community. plus, it grows the demand for more local products and businesses, and the cycle continues.♻️ . in Mauritius, for example, the cap between the rich and the poor is enormous. there also is no unemployment aid – you have to find a way to make some kind of a living. so the coconut i buy from a small family owned stall might have a bigger impact one their income than i have thought.? . so.. that’s my little gesture of being a Santa.?? do good if you can, and if it seems that there is no opportunity, find the way and do it anyway. capture it, tag @cocacola_ee and use #besanta hashtag so we can share the good together.♥️

A post shared by H A N N A ??? (@hannamartinson) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles