Cool24 aitab uutel koolilehtedel alustada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Merilyn Merisalu

Tallinna noorte infokeskus

6.detsembril töötoa «Kuidas alustada, elus hoida ja reklaamida koolilehte?», mida toetab ka Postimehe koolileht Cool24.

Üritus leiab aset Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuses Suur-Ameerika 35, 6. detsembril kell 14.00.

 

Päev on suunatud nii veel sündimata, kui ka juba väsinud koolilehtedele, et jagada õpetusi uue lehe alustamiseks ning ka juba töötava lehe parandamiseks. Seda näiteks tegijate, lugejate ja uute teemade leidmisega.

 

Päeva esimeses pooles räägib ajakirjanduseetikast Liis Auväärt ja online-ajakirjandusest ning uuest portaalist www.cool24.ee Postimehe koolilehe toimetaja Martti Kass. Lisaks tuleb veel juttu žanridest, lehe uuendamisest, reklaamist, Noorte Meediaklubist ning muust vajalikust.

 

Infopäeva teises osas saavad osalejad töötoa vormis ka ise kirjutamisel ja toimetamisel kätt proovida ning seda Eesti Ekspressi ajakirjaniku Madis Jürgeni õpetusel.

Osalema on oodatud õpilased (tulevaste) koolilehtede toimetustest. Infopäev on tasuta.


Lisainfo ja eelregistreerimine (kuni 3. detsembrini):
Gianna Leiten

641 2271
gianna@taninfo.ee

Seoses üritusega pakub omapoolset abi ka Postimehe koolileht Cool24 ning Noorte Meediaklubi. Ootame küsimusi ja muresid seoses koolilehega aadressile koolileht@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles