Filmimusa: «Ralf lõhub interneti» tunnusloo videos möllavad mängudetoas Imagine Dragons ja kamp nohikuid

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imagine Dragons «Zero»
Imagine Dragons «Zero» Foto: Kaader videost

USA kinokassades kahel viimasel nädalal puhta töö teinud koguperefilm «Ralf lõhub interneti» jõuab Eestisse alles veebruaris, ent seni saab aega parajaks teha filmi muusikat kuulates.

Lõbusale arvutimängukangelaste seiklusele kirjutas tunnusloo Imagine Dragons ning see kannab pealkirja «Zero» (Null). Mõnusalt kaasakiskuvat videot on YouTube'is vaadatud juba üle 20 miljoni korra. Tegevus toimub mängudetoas, kus kamp nohikuid aega surnuks lööb ja rikast siseelu elavad. 

Walt Disney menukas «Lammutaja Ralf» film saab põneva järje «Ralf lõhub interneti» (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2) animaseikluse näol.

2012. aastal maailmale tutvustatud vahva arvutimängukangelaste oma «lelulugu», kus väljaspool populaarse mängudetoa n-ö töötunde puhkehetkedel oma elu elavad, viib peategelastest sõbrad Ralfi ja Vanellope juhtmeidpidi internetiavarustesse, kus neid ootavad kõiksugu uued ja põnevad kohtumised. 

Apollo Kinodes alates 15. veebruarist 2019.


 Ralph Breaks the Internet
(2018) on IMDb


Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles