SÄRAV GALERII Inglite aeg on jälle käes: aasta glamuurseima moeetenduse kaunitarid on teie ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igal aastal kaunistab Victoria's Secret kalliskividega oma inglid ning toob lavalaudadele aasta vaadatuima ja ekstravagantseima lavashow.

Suurejooneline moeetendus peeti 8. novembril New Yorgis, kuid miljonite televaatajate ette jõudis see alles nüüd detsembri alguses, vahendab Bazaar

Kui arvate, et inglid vaatavad moeetendust kodust diivanilt plaksumaisi nosides, siis eksite. Glamuurne esilinastus toimus New Yorgis Spring Studios.

Oma Victoria's Secreti debüüdi tegi Winnie Harlow, lavale naasesid Behati Prinsloo ja Barbara Palvin.

Ja loomulikult olid laval sellised tähed nagu Adriana Lima, Candice Swanepoel, Kendall JennerGigi Hadid, Bella HadidMartha Hunt, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Cindy Bruna, Shanina Shake ja Taylor Hill.

Kuulsal moelaval nägi peale siresäärsete modellide ka muusikuid. Sellel aastal esinesid näiteks Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes ja The Struts

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles