Supermodell Claudia Schiffer sattus oma murdjakoera pärast jälle suurde jamasse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasemalt pahandustesse sattunud modell Claudia Schifferi koer tappis tiine lamba
Varasemalt pahandustesse sattunud modell Claudia Schifferi koer tappis tiine lamba Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui 48-aastase supermodelli Claudia Schifferi koer tappis tiine lamba ja ründas veel kahte, siis kutsuti kohale politsei, et rünnak ei eskaleeruks. Tegu on juba neljanda intsidendiga, mil omanik on oma lemmiklooma tegude tõttu jamadesse sattunud.

Kõige viimases rünnakus avastas politsei saksa lambakoera, kes oli usutavasti supermodelli lemmik Oscar, verega kaetuna hammustamas lamba kaela. Lammas oli küll veel elus, aga tema vigastused olid nii suured, et ta tuli magama panna, kirjutas The Sun.

Politsei keelas talumehel koer maha lasta, kuna loom oli rahulik. Küll aga oleks farmeril õigus olnud koer tappa, kui loom oleks kontrolli alt väljas ja jätkanud teiste loomade ründamist.

Claudia Schifferi lemmikloom Roxy tappis tiine lamba
Claudia Schifferi lemmikloom Roxy tappis tiine lamba Foto: Kuvatõõmis/politsei

48-aastane Claudia ja tema 47-aastane filmirežissöörist abikaasa Matthew Vaughn nõustusid politsei seatud ettekirjutistega. Paar, kes alles hiljuti kolis Northamptonshire'i Inglismaal, peab nüüd oma kodu kindlustama nii, et nende koerad ei saaks majast või valdusest lahkuda.

Intsidenti on sekkunud ka juristid, kes püüavad Claudia ja farmeri vahel mingit nõuet paika panna. Külaelanikud spekuleerivad, et talumees peab vigastatud loomade raviks maksma umbes 3000 naela, ja ta nõuab, et endine modell selle talle kinni maksaks.

Üks külaelanik sõnas: «Koera püüdis kinni üks paari heaks töötav inimene. Claudia oli tõeliselt mures, et tema koer võidakse sellepärast magama panna. Tema ja Matthew tunnevad õudu, et neid peetakse vastutustundetuteks koeraomanikeks.»

Claudia on varasemalt mitmel korral rääkinud, kui väga ta armastab oma koera Roxyt, kuid neil on minevikus olnud veel intsidente, kus koer on pahandustesse sattunud. 2010. aastal küsitles politsei modelli, kui tema koer hammustas Suffolki lähedal teist koera. 2006. aastal sai modell kaks hoiatust, et ta oma koera paremini kontrolliks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles