Jõuluks veel kink ostmata? Seksikas modell avaldas kurvika uusaasta kalendri!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucy Pinder tuli välja üliseksika kalendriga
Lucy Pinder tuli välja üliseksika kalendriga Foto: twitter

Endine glamuurimodell Lucy Pinder, kes loobus sellest ametist, et keskenduda näitlemisel ja tõsielusarjades kaasalöömisele, on välja tulnud uue seksika kalendriga, kus kõige enam püüavad silmad tema suured rinnad.

34-aastane Lucy Pinder otsustas 2019. aasta kalendri jaoks end vaid oma aluspesu peale paljaks koorida. Kalendri jaoks mõeldud pildid jätavad väga vähe inimese enda kujutulusvõime hooleks.

Näitlejanna näeb nii mõnegi pildi peal lummavalt kaunis välja. Enne uut aastat avaldatud kalendris kannab naine mitmeid erinevaid paljastavaid rõivaid.

Ühel pildil on näha, kuidas endine tõsielusarja «Celebrity Big Brother» majakaaslane istub voodi äärel, kandes seksikat punakat pesu. Võrgutavalt voodinurgal istuva naise puhul püüavad peale tema kena näolapi pilku ka kogukad rinnad. 

Ja ega palju erinevad pole ka tema ülejäänud pildid.

Võrdväärselt seksika kalendriga tuli Lucy Pinder välja ka eelmisel aastal.

Lucy Pinder tuli seksika kalendriga välja ka eelmisel aastal.
Lucy Pinder tuli seksika kalendriga välja ka eelmisel aastal. Foto: twitter

Aastal 2007 kuulutas ajakiri Ralph Magazine Lucy rinnad maailma kõige ilusamateks. Lisaks sellele oli ta FHMi seksikate naiste nimekirjas 16. kohal.

Naine proovis oma kätt tõsielusarjas, kui liitus 2009. aastal «Celebrity Big Brother» liikmetega. Oodatud edu aga ei tulnud, kui ta juba esimesel nädalal majast välja hääletati.

Pärast seda on Lucy hakanud karjääri tegema filminäitlejana. Alles eelmisel aastal mängis ta ulmefilmides «Suburban Fairytale» ja «Fanged Up».

Vaata Lucy Pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles