Hertsoginna Meghani nõbu räägib avameelselt perekonna tülist: «Me ei tohi temaga isegi suhelda»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussex hertsoginna Meghan Markle 2018.
Sussex hertsoginna Meghan Markle 2018. Foto: Matt Crossick / Empics Entertainment

Hertsoginna Meghan Markle'i nõbu Tyler Dooley (26) andis intervjuu Colin Campbellile (69), avalikustades vürtsikaid detaile oma suhtest hertsoginnaga ning Markle'ite perekonna tülist, kirjutab Daily Star.

Tyler Dooley rääkis intervjuus, et enne kui Meghanist sai kuningliku pere liige, oli ta oma nõbuga väga lähedane. Nüüdseks on aga suhtlus tädiga Tyleril täielikult katkestatud.

«Me oleme sama vanad ning minu ja mu venna jaoks oli ta väga kallis. Ta oli meile justkui õde ja see on murettekitav.» ütles Tyler intervjuus. «Viimased aastad on olnud rasked meie jaoks. Me justkui ei saagi enam temaga suhelda, kõik sidemed on katkestatud.»

«Mulle ei meeldi, mis meie perega juhtus. See on riiklik häbistamine,» räägib Dooley.

Colin Campbell kommenteeris perekonnasisest lõhet: «Teid on välja vahetatud kohutavalt häbiväärselt ja teid on pandud keerulisse positsiooni ning teie häbistamine algas juba puuduvate pulmakutsetega.»

Vaata täispikka intervjuud siit.

Meghani elu kuningliku perekonnaliikmena on olnud konarlik ning täis kuulujutte ning perekonnaskandaale. Tütrest võõrutatud isa ning poolõde ja -vend on andnud palju intervjuusid kritiseerides Sussexi hertsoginnat ning kuninglikku perekonda.

Meghani suhe isa Thomas Markle'iga (74) on väga külm ning väidetavalt pole nad omavahel rääkinud pulmadest saadik, peale lavastatud paparatso-piltide skandaali.

Thomas on väidetavalt meeleheitlikult proovinud tütrega suhet parandada, kuna naine ootab esiklast. Tulevane vanaisa avalikustas, et kuulis rasedusest raadiost.

Samuti käivad kuulujutud, et Meghani 53 - aastane Samantha Markle õde plaanib kirjutada kõike paljastava raamatu hertsoginnast. Raamat peaks ilmuma samal ajal kui on oodata kuningliku beebi sündi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles