Ülevaade: millised pilkupüüdvad kaunitarid seekord Eesti Laulu võitu jahivad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019 kaunitarid: Inga Tislar, Kadiah, Kaia Tamm, Lacy Jay.
Eesti Laul 2019 kaunitarid: Inga Tislar, Kadiah, Kaia Tamm, Lacy Jay. Foto: Instagram

Eesti Laul 2019 poolfinalistide seas on nii tuttavaid kui ka tundmatumaid nimesid. Heidame pilgu peale, kes on seekordse võistluse kõige säravamad, kaunimad ja pilkupüüdvamad osalejad.

Inga Tislar

Tüdrukutebändist La La Ladies tuntud punapäine kaunitar teeb nüüd proovi sooloartistina. 22-aastane Inga esitab konkursil laulu «Milline päev», millele on kirjutanud muusika Margus Piik ja Kermo Hert ning sõnad Jana Hallas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⛓ I N G A ⛓ (@ingatislar) on

Kadiah

Ka TV3 superstaarisaates kätt proovinud Kadi Poll osaleb Eesti Laulul omakirjutatud palaga «Believe». Võrust pärit 25-aastane lauljatar on aktiivne ka Instagramis: enda sõnutsi jagab ta seal nippe, kuidas «aju üle kavaldada ja unistused täide viia». Vabal ajal teeb kaunis tütarlaps hoolega trenni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kadi poll ? KADIAH ?‍♀️ (@kadirandom) on

Kerli Kivilaan

Räpipundis Põhja-Tallinn kaasa löönud 25-aastane lauljatar on lõpuks julguse kokku võtnud, et suurel laval sooloartistina kätt proovida. Karl-Erik Taukari kaunis pruta esitab konkursil koos Andres «NOËP» Kõpperi ja Egert Milderiga kirjutatud kaasahaaravat poplugu «Cold Love».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerli Kivilaan (@kerlikivilaan) on

Lacy Jay

Ameeriklanna Lacy Nicole Jones osaleb Eesti Laulul looga «Halleluja», mille kirjutas koos Cartoonist tuntud Ago Teppandi ja Hugo Martin Maasikaga. «Eesti, mu armastus, peagi saabun taas Su juurde! Võta mind palun vastu koos palju latte ja kohukesed!» kirjutas lauljatar Instagramis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lacy Nicole Jones (@lacynicolejones) on

Grete Paia

23-aastane kaunitar on Eesti Laulul osalenud juba kaks korda ning jäi 2013. aastal võidust napilt ilma, kui saavutas Birgit Sarrapi järel teise koha. Tänavune võistluslaul, millel on prohvetliku kõlaga pealkiri «Kui isegi kaotan», on sündinud koostöös Mihkel Mattiseni, Timo Vendti ja Kerli Puusepaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

Ranele

29-aastane Ida-Viru tüdruk Ranele Raudsoo on üldsusele küllalt tundmatu, ent on eelmisest aastast musitseerinud retrobändi Recovery ridades ja koostööd teinud ka punkansambliga Vanemõde. Eesti Laulul osaleb ta Marek Rosenbergi, Lauri Lembineni, Marco Margna ja Anne Loho kirjutatud palaga «Supernova».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ranele (@ranele_raudsoo) on

Kaia Tamm

End maailmaränduri ja ettevõtjana tutvustav naine esitab Eesti Laulul saksakeelset pala «Wo sind die Katzen?». Kaia on maailmas ringi reisinud sellest ajast saati, kui oli 19-aastane, ning külastanud üle 120 riigi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia Tamm (@kaiatamm_) on

Öed

Lauluga «Öhuloss» on Eesti Laulu võistlustulle pääsenud ka Saare naised Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand, kes pikemat tutvustamist ei vaja. Aasta alguses kokku tulnud tüdrukutebänd Öed sai suvel tuntuks looga «Rulli, rulli, rulli».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Öed (@oedband) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles