Salma Hayek: Antonio Banderas on «hull»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Banderas ja Salma Hayek
Antonio Banderas ja Salma Hayek Foto: SCANPIX

Mehhiko näitleja Salma Hayek töötas uues, «Shreki» filmidest välja kasvanud animafilmis «Puss in Boots» (Saabastega kass) koos Hispaania näitleja Antonio Banderasega.

Hayeki sõnul olevat Banderas «hull», kuid nende tööstiil klappis väga hästi, kirjutab The Telegraph.

Hayek annab uues filmis hääle tegelasele Kitty Softpaws, Banderas aga peategelasele.

«Antonioga koos töötades ei olnud mitte ühtki igavat momenti. Hetkedel, mil olin temast natuke tüdinenud, tuli ta lagedale aina hullumeelsemate ideedega,» naeris näitlejanna.

Ka Banderas kiitis Hayekit.

«Ta on suurepärane. Ma armastan teda, me oleme olnud sõbrad 18 aastat, kuid seekordne koostöötamine oli väga eriline,» lausus Banderas.

«Puss in Boots» on kuues film, milles Banderas ja Hayek koos mängivad.

Hayeki jaoks on uus linateos esimene animafilm. Näitlejanna kinnitusel meeldis see film ta nelja-aastasele tütrele Valentinale väga.

«See film tehti just õigel ajal, sest mul on tütar. Talle meeldis see. Ta oli mul filmi tegemisel kaasas. Samuti meeldib Valentinale onu Antonio,» lisas Hayek.

Lisaks Hayekile ja Banderasele, saab animafilmis «Puss in Boots» kuulda ka Zach Galifianakise ja Billy Bob Thorntoni häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles