Viimane võimalus perega Just Filmile tulla

Just Film
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Just Film

Just Film ehk 18. noorte- ja lastefilmide festival hakkab lõppema ning viimasel nädalavahetusel ootame kinno ka peresid, sest linastub mitmeid toredaid ja südantsoojendavaid perefilme!

01. detsember, laupäev:

Matti, Sami ja kolm suurimat viga universumis 12:00 Coca-Cola Plaza

Lõbus kogupere film. Kui äpardusi juba hakkab juhtuma, siis teinekord on nad naljakad, teinekord mitte.

 

Supermerisiga 14:00 Apollo kino Solaris

Kõige igavamast tüdrukust on üleöö saanud superäge superkangelane, kelle tähtsust ei alahinda enam keegi!

 

Smartzone ja Kidzone TV eriprogramm 14:00 Coca-Cola Plaza

Just Film on sellest aastat alustanud koostööd telekanalitega Smartzone ja Kidzone, kes on kokku pannud eriprogrammi, mis ootab kinno meie kõige pisemaid filmifänne. Programm koosneb neljast vahvast multikast: "Zak Storm", "Noored loomaarstid", "Vihased linnud: sinised tibud" ja "Nils Holgersson". Kokku kestab seanss 70 minutit.

Kasper ja emma lähevad aardejahile 14:15 Apollo kino Solaris

Kasper ja Emma on tagasi! Juba mitu aastat Just Filmi kõige pisemaid fänne rõõmustanud kaks vahvat tegelast külastavad meid ka sel aastal. Seekord lähevad Kasper ja Emma suvevaheajal vanaisa juurde, sattudes põnevale aardejahile.

 

Metsnõid 16:15 Apollo kino Solaris

Värvikas seiklusfilm jälgib 12-aastast Clarat oma igapäevategemistes, milleks on kooliskäimine ja ema aitamine. Loo käigus hakkab aga mühinal langema tema perekonda ümbritsev saladuseloor ning Clara avastab, et on osa võimsate metsanõidade vereliinist.

 

 

02. detsember, pühapäev:

Kapten Sharky 12:00 Coca-Cola Plaza

Saage tuttavaks Sharky’ga – end kartmatuks piraadi-kapteniks nimetava poisiga, kes oma kireva meeskonnaga, kelle seast leiame papagoi, ahvikese ja piraat-roti, astub esimesi samme saamaks üldtunnustatud mereröövliks.

 

Šokolaadipäev 13:45 Coca-cola Plaza

Maagiliste sündmuste näol hargneb vaataja ees lahti ilus perefilm, mis räägib armastusest ja igatsusest, nii täiskasvanute kui laste maailmast ning kujutlusvõime rollist selles ja mis lõpuks leiab otsitud tasakaalu tõelise ja fantastilise maailma vahel.

 

Pistrikud 14:00 Apollo kino Solaris

Island ja jalgpall on viimastel aastatel nagu sukk ja saabas. Suurepärase emotsiooniga jalgpallifilm koguperele.

 

Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles