Filmimusa: Nõksuta end pühadelainele! «Grinch» plaanitseb jõuluröövi tuusalt kiliseva räpiloo saatel

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Käes on alles esimene advent, aga jõulupõlgur «Grinch» tegutseb juba Eesti kinodes! Vähe sellest, et film ise on meeleolukas, on uhiuuele versioonile sellest klassikalisest rohelisest tusatsejast loodud ka trendikas soundtrack, mille nimilugu tuleb menukalt Tyler, The Creatorilt. Kuula, nõksuta puusa ja näkitse mõnusa musa saatel jõulukalendri esimest šokolaadiruutu!

Pahuravõitu ja vägagi roheline «Grinch» otsustab taas jõuluaega armastava külakese jõulud röövida, sedapuhku animeeritud kujul.

Illuminationi ja Universal Picturesi kaheksas koostööfilm toob kinolinale täispika animeeritud Grinchi – kuulsa Dr. Seussi rohelise pahalase, kes jõule ei salli ja otsustab need röövida. Küüniline ja pahur koopas elutsev Grinch pole aga sugugi immuunne noore tüdruku võitmatu pühademeeleolu suhtes ning nii saavad siiski pühad päästetud.

Grinchile on hääle andnud Oscari-nominendist näitleja Benedict Cumberbatch («Sherlock»). Eesti tõlkes räägib Grinch Sergo Varese häälega.

Apollo Kinodes alates 30. novembrist 2018.

 The Grinch
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles