Treiler: 90ndate tagasitulek! Disney väntab maagilisest «Aladdini» joonisfilmist uusversiooni

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aladdin»
«Aladdin» Foto: kaader treilerist

Kui äsja ilmus esimene treiler Disney uusversioonile «Lõvikuningast» (ametlikult live-action film ehk mängufilm, ehkki paljud peavad seda siiski animatsiooniks), mis 90ndatel globaalseks hitiks osutus, siis tulemas on teisegi sama epohhi legendaarse joonisfilmi «Aladdin» uusekraniseering – sedapuhku mängufilmina. 

Klassikalise «Tuhat ja üks ööd» muinasjutu lavastajaks on Guy Richie, kes põhjendas töö vastuvõtmist isikliku seosega – ta olevat mees, kes teeb filme peamiselt tänavaärikatest ja Aladdin sobivat sellesse kategooriasse. Džinni, kelle Aladdin maagilisest lambist välja hõõrub, mängib Will Smith, kes on filmi taevani kiitnud kui üht ilusaimat filmi, mida ta kunagi näinud. Kuna 1992. aasta joonisfilmis rääkis džinn kadunud Robin Williamsi häälega, siis vihjas Smith, et on ka uues filmis leidnud läbi teksti võimaluse, kuidas seda asjaolu meeles pidada. Aladdini mängib Egiptuse päritolu Mena Massoud, tema armastatut Jasmine'it kehastab Naomi Scott.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles