GALERII: Vaata, mida pihtis raamatut esitlev Kerli bravuuritar Saagimile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Kerli Kõiv esitleb täna Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma esimest raamatut «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks». 

Lisaks Kerlile ootab külastajaid mõnus õhtupoolik smuutide, fotokioski, suure temaatilise kingiloosi ning Jörgen Paabu fotonäitusega. Kerlit küsitleb esitlusel bravuurikuninganna Anu Saagim isiklikult.

Laulja on kirjutanud raamatu just neile naistele, kes tunnevad, et nende tiivad on praegu veidi murtud. Kaante vahele on Kerli pannud oma valusad kogemused ning konarliku paranemistee, aga ka talle kõige südamelähedasemad teadmised spirituaalsusest ning selle igapäevasest rakendamisest.

Raamatus on 30 sammu selleks, et leida oma piiritu vägi ja taas täiel võimsusel maailma valgust kiirgama hakata. «Loodan, et minuga saad koos nii lahinal nutta kui ka pisarateni naerda, ning et saan sind aidata lähemale sellele, kes sa tegelikult oled - tõeline jumalanna,» kirjutab Kerli.

Kerli rääkis avameelselt oma endisest suhtest ning vastas Anu Saagimile, millist printsi praegune Kerli ootab? «Ma ei oota printsi. Printsid on amatööridele. Ma tahan püha liitu - hinged, kes tahavad koos arenda ja kasvada, ning et see suhe on teadlik. Ma tahan meest, kes on endaga rahul.»

Saagim: «On sul raamatus nippe, kuidas jälle sama reha otsa mitte astuda?» 
Kerli ütles, et käis Kanadas psühholoogi juures, keda kutsutakse Võluriks ja ta järgib tema õpetust: «Pead panema piirid paika ja kui keegi astub sellest piirist üle siis ongi kõik.»

Kerli kirjeldab oma pikaaegse suhte lõppu: «Sellel hetkel kui mina hakkasin muutuma, ei muutunud ühte suunda üheaegselt. Tema tahtis, et naine oleks troffee või fabulous. Kui see päris inimene hakkas minust välja kooruma, kes hakkas päriselt enda nõrkusi tunnistama ja sügavuti vaatama, siis see inimene talle absoluutselt ei sobinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles