Maamehed naistega ja ilma

, Nädal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi ja Ethel
Hardi ja Ethel Foto: Sven Tupits

Lääne-Eestis Nõval moodsas puhkekeskuses tehti saatesarja «Maamees otsib naist» viimased võtted, mis oli eetris pühapäeval, 25. novembril. Kohal olid viis saates osalenud maameest ja nende valitud naised.

Meestest olid kohal ka saates mitte osalenud Tarmo ning ainult esimestes saadetes olnud Arvi. Viimases saates nägigi Nõval lindistatud vestlusi kõigi osavõtjatega ja kokkuvõtet suvel koos veedetud ajast.

Saatesarja kõige lihtsam elu oli Märdil, sest tema juurde vaid üks naine Merje tuligi. Ülejäänud mehed pidid valiku tegema kahe naise vahel. Kokkuvõttes on juba asjaosaliste olekust ja sõnadest selgunud, et enamik maamehi endale naist ei leidnud. Päris ilma nüüd ka kõik ei jäänud. Saatesari jõudis aga mitu korda Eesti kolme kõige vaadatuma saate hulka.

Lõpupäeval saadeti daamid kohe hommikul juuksurite ja meikijate käe alla, siis pakuti hommikune naps ning tehti intervjuud. Naised näevad tõesti kenad välja. Kusjuures olevat nii, et meestega tehti intervjuud omaette, aga naised andsid aru meeste juuresolekul.

Saatesarja toimetaja Mari Torga arvab, et kõik need kümme, kes lõppu välja jõudsid, jäid saatega rahule. Tema arvates leidsid mehed uusi tutvusi ja tuntust, aga naised pigem eneseusku, et suutsid selle katsumuse kaamerate ees läbi teha.

Finaalviisikust vähemalt üks paar jõudis teineteiseni ning sealt võib pikka ja õnnelikku pereelu loota. Hardi ja Ethel on mõlemad tunnistanud, et neil klapib.

Peeter ütles juba suve lõpuks, et ei saanud asja. Peetri juures elanud Eveli oli nii suur, et ei ulatunud ümbert kinni võtma. Väljavalitud Marika Peetrile päris meeldis, aga on kaheksa aastat vanem. Seda pidas Peeter paljuks.

Koit kuulutas ka juba varasügisel teravalt, et talle ei kõlvanud kumbki naine. Hoopiski mitte Agnes, kellega ta reisil käis. Seda on näha ka lõpupeol, kuidas nad distantsi hoiavad.

Märt hoiab viisaka mehena ikka Merje kõrvale, aga valiku tegi ta teise naise kasuks, keda saates ei näegi. Silver käis Margotiga reisil käest kinni, aga Margotist pole Lõuna-Eestisse Karulasse koduhoidjat ega lehmade talitajat saanud.

Saatejuht Krista Lensin: «Saated on liikunud oma rada. Naljakas on natuke neid praegu telekast vaadata – said ju need linti võetud juba suvel. Olen veendunud, et ka asjaosalised ise on avastanud, et ennast kõrvalt teleekraanil jälgida ei olegi hiljem nii lihtne.»

«Kel vähegi enesekriitikat, see mõtleb nüüd, et oleks ju võinud nii mõndagi teisiti teha, öelda või ütlemata jätta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles