Poolvenda leinanud Katrin Lustil kästi raamatukogu kohvikust lahkuda: minge nutke mujal (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht ja ajakirjanik Katrin Lust.
Saatejuht ja ajakirjanik Katrin Lust. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Kohvikus varalahkunud poolvenda leinanud telesaatejuht Katrin Lust sai ebameeldiva kogemuse osaliseks, kui tema poole pöördus vanem proua, kes ei tahtnud naise juttu kuulata ning palus tal mujale nutma minna.

Saatejuht Katrin Lust kirjeldas Facebookis täna Tallinnas Rahvusraamatukogu kohvikus aset leidnud kummastavat juhtumit. Lusti juurde astus vanem proua, kes palus telenäol kohvikust minema minna, kuna ei tahtnud naise nuttu kuulata. Lust leinab täna siit ilmast lahkunud poolvenda ning lohutas telefonitsi ka lähedasi.

«Istusin just Rahvusraamatukogu kohvikus ja lohutasin parasjagu lähedasi nuttes, kui minu juurde astus proua ja teatas, et minge nutke ja rääkige mujal,» kirjutas Lust Facebookis. «Ma ei taha teie juttu kuulata. Minge ära siit!» olevat proua öelnud.

Lust mõtiskles postituses, kuidas on inimesed suutelised leinajale ligi astuda ja talle niimoodi öelda. «Kas meil tõesti puudub teineteise vastu empaatia ja et niivõrd raskel hetkel veel rohkem teistele haiget teha?» arutles Lust ning julgustas sõpru nutjatele alati abikätt ulatama.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles