Elton Johni eluloofilm geiseksi ei häbene: näitlejate sängitango läks «väga füüsiliseks» (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taron Egerton Elton Johnina filmis «Rocketman»
Taron Egerton Elton Johnina filmis «Rocketman» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Tuleval suvel jõuab kinoekraanidele Elton Johni noorusest rääkiv muusikaline eluloofilm «Rocketman», mis erinevalt peresõbralikust «Bohemian Rhapsodyst» tõotab hoopis avameelsemalt vaadata ka avalikult homoseksuaalse muusikalegendi n-ö magamistuppa.

Peaosas ehk Elton Johnina üles astuv 28-aastane waleslane Taron Egerton, kel parasjagu käsil oma viimase filmi «Robin Hood» promomine, sõnas MTV-le antud intervjuus, et tegi «Rocketmanis» oma karjääri kõige esimese seksistseeni, partneriks muuhulgas «Troonide mängust» tuntud 32-aastane Richard Madden, kes kehastab Elton Johni mänedžeri John Reidi, kellega viimasel kunagi viieaastane suhe oli. «Ma läksin ikka teemasse täiega sisse. See oli mu esimene seksistseen ja Elton John on ju tuntud mees,» sõnas Egerton, et võttis rolli väga tõsiselt.

«Ma tunnen, et see film tähistab kõike seda, mis Elton John on, ning suur osa sellest on tema seksuaalsus,» lisas ta, et film Johni eraelule otsekoheselt läheneb. «Ma usun, et geikogukond lausa üllatub, kuivõrd elutruu see kõik tundub,» usub Egerton enda ja Maddeni töö viljadesse. «Me nautisime iga hetke. Mind ei häiri meestevaheline intiimsus karvavõrdki ning tunnen uhkust oma saavutuse üle. Me läksime seksistseenides ikka väga  füüsiliseks,» annab ta vihjeid kuumadest kaadritest.

Egertoni avameelsus on pannud geikogukonnad kõrvu teritama ning nii hakkasid mõistagi koheselt levima kõlakad näitleja enda seksuaalse orientatsiooni kohta, sundides teda n-ö poolt valima. Õli on tulle valanud ka mõned Instagrami-postitused ja kommentaarid, milles Egerton ja Madden vastastikku homoerootilisi õrnusi vahetavad. Mõistagi oli tegu huumoriga, selgitas Egerton.

«Ma ei ole homoseksuaalne, aga mul on kaks sõpra, kes tulid kapist välja, kui ma olin 15 ja olen neid alati toetanud. Tunneme end oma sõpruskonnas kindlalt ja teame, kes me oleme,» klaaris ta kõlakaid ning lisas, et ei plaani sotsiaalmeedias oma sõpradele suunatud sõnu kellegi arvamuse pärast valima hakata.

Taron Egerton
Taron Egerton Foto: Noam Galai / AFP

Ka Richard Madden kipub olema pigem naistemees, kel olnud ridamisi suhteid näitlejannade, modellide ja teletähtedega.

Richard Madden
Richard Madden Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Režissöör Dexter Fletcheri lavastatud «Rocketman» keskendub Elton Johni noorusele ja tudengipõlvele Kuninglikus Muusikaakadeemias ning samuti heidab valgust tema ja Bernie Taupini (Jamie Bell) muusikalisele partnerlusele.

Apollo Kinodes alates 7. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles