Väide: Meghan Markle pani enne oma pulma hertsoginna Catherine’i pisaraid valama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge'i hertsoginna Catherine 15. novembril külastamas BBCd
Cambridge'i hertsoginna Catherine 15. novembril külastamas BBCd Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Väljaande The Telegraph andmetel ei saa Cambridge’i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna Meghan omavahel läbi ning nende tüli algas juba enne maikuist kuninglikku pulma.  

Kahe naise tüli sai alguse aprillis, kui nad mõlemad olid pulma eelses kleidiproovis, kust Catherine oli väidetavalt lahkunud nuttes.

«Ta oli äsja sünnitanud oma kolmanda lapse, prints Louis'. Ta oli väga tundlik ja oletatavalt ütles Meghan talle midagi solvavat. Võimalik, et ta ütles midagi Catherine’i kehakaalu ja välimuse kohta,» teatas allikas.

Prints William ja hertsoginna Catherine 23. aprillil oma kolmanda lapse, poeg Louis'ga
Prints William ja hertsoginna Catherine 23. aprillil oma kolmanda lapse, poeg Louis'ga Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images/Scanpix

Solvangu põhjus ei ole teada, kuid Sussexi hertsoginna Meghan on oma väljaütlemistes üsna sirgjooneline. Kui talle midagi ei meeldi või silma jääb, siis ta ütleb seda säästmata kaaslaste tundeid.

Hertsoginna Catherine oli Harry ja Meghani 19. mail toimunud pulmas kena ja naeratav, kuid tegelikult soovinud ta sellel sündmusel osaleda teda oletatavalt solvanud Meghani tõttu.

Prints William ja hertsoginna Catherine koos lastega
Prints William ja hertsoginna Catherine koos lastega Foto: Andrew Matthews / AP/Scanpix

«Catherine ja Meghan on väga erinevad, neil ei ole peaagu mitte midagi ühist. Catherine on traditsiooniliste väärtuste austaja ja tulevase kuningannana ta teab oma kohta. Meghan seevastu on vabam ja valjuhäälsem, ta eirab ja üritab muuta kuningliku pere reegleid,» teatas allikas.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 12. oktoobril printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki pulmas. Nende taga on näha Cambridge'i hertsoginna Catherine'i
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 12. oktoobril printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki pulmas. Nende taga on näha Cambridge'i hertsoginna Catherine'i Foto: Gareth Fuller / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuningliku pere esindajate teatel kolivad prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Kensingtoni palee maadel olevast majast välja, minnes elama Windsori lossi alal asuvasse Frogmore House’i.

Väidetavalt on kahe kuninglikku perre abiellunud naise tüli puudutanud ka nende kaasasid ning prints Harry ja prints William suhtlevad omavahel varasemaga võrreldes vähem.

Prints Harry ja ta naise esimene laps peaks sündima järgmise aasta kevadel.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan oma pulmapäeval 19. mail
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan oma pulmapäeval 19. mail Foto: Damir Sagolj / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles