Pühadehullus? Süngest «Venomist» sai jõulude puhul väga veider romantiline komöödia

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WESTWOOD, CA - OCTOBER 01: Tom Hardy attends the premiere of Columbia Pictures' 'Venom' at Regency Village Theatre on October 1, 2018 in Westwood, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
WESTWOOD, CA - OCTOBER 01: Tom Hardy attends the premiere of Columbia Pictures' 'Venom' at Regency Village Theatre on October 1, 2018 in Westwood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: KEVIN WINTER / AFP

Selle aasta ühe suurema kassahiti ja ühe kriitikute poolt enim tümitatud koomiksifilmi «Venom» peremeesorganism Sony otsustas pühade eel puhta sõgedaks pöörata ning väänas kogu filmiloo romantikavõtmesse.

Ka filmi kinodesse jõudmise eel veidrate ja kohati täiesti arusaamatute reklaamidega tähelepanu tõmmanud Sony märkas, et filmi fännide seas hakkas netis kiiresti levima meeme, millest paljud olid seksuaalse või lihtsalt nilbe sisuga. Järgnes ahhaa-hetk, mille tulemuseks ongi filmi pühade-eelse Blu-ray ja DVD väljalaskekampaania uutmoodi alatoon. Väidetavalt katsetas Sony romantilist lähenemist hiinlannade peal, levitades sealses sotsiaalvõrgustikus Weimo meemi, mis illustreeris viise, miks Venom hea poiss-sõber oleks.

Vaata "Venomi" romantilist pühadetreilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles