Fännid juubeldavad! USA metalbändi Disturbedi kontsert viidi üle Saku Suurhalli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA metalbänd Disturbed
USA metalbänd Disturbed Foto: Promopilt

Reedel algas 10. juunil toimuva kontserdi piletite eelmüük, mis algselt pidi toimuma Kultuurikatlas. Sama päeva lõpuks olid piletid välja müüdud ning kontserdi korraldaja ja bändi managemendi otsusena viiakse kontsert üle Saku Suurhalli blackboxi.

1996. aastal alguse saanud metalbändi kuuluvad David Draiman (45), Dan Donegan (50), John Moyer (44) ja Mike Wengren (47).

Kaasakiskuvad riffid, äratuntavalt omapärane vokaal ja mässumeelne lüürika iseloomustab Disturbedi loomingut. Bänd ilmus komeedina muusikaskenele 2000. aastate alguses albumiga «The Sickness», mis USA-s müüs rohkem kui 5 miljonit koopiat. Albumilt pärinevad lood «Stupify»,  «Down with the Sickness» ja «Voices» püsisid raadiote mängukavades pikka aega. Disturbed pälvis suure tähelepanu, kuna lisas metalmuusikasse modernset elektroonilist kõla.

Tänaseks on bänd välja andnud 7 täispikka albumit, millest neli on debüteerinud Billboard 200 tabelis kohal number 1. Viimane album «Evolution» nägi ilmavalgust tänavu 19. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles