Maailma suurimad huuled? Venelanna tegi 100 ilusüsti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine maasikaga
Naine maasikaga Foto: SCANPIX

Vene naine maksis üle 4000 naela sadakonna silikoonsüsti eest, sest soovib sarnaneda multikadiiva Jessica Rabbitile ning omada maailma suurimaid huuli.

22-aastane Peterburist pärit Kristina Rei pidas oma peenikesi huuli koledaks ja usub, et on nüüd palju ilusam, vahendab Huffington Post.

«Minu meelest näen ma fantastiline välja ja see teeb mind õnnelikuks! Mõnikord sõimatakse mind tänaval, kuid mind see ei kõiguta,» rääkis Kristina. «Tahan minna ekstreemsustesse ja välja näha nagu multikategelane. Olen sellest sõltuvuses ja jumaldan seda.»

«Jessica Rabbit on minu jaoks ideaalnaine. Juba nelja-aastasena pidasin oma huuli teiste omadest väiksemaks ja otsustasin, et pean neid kohendama. Venemaa televisioonis reklaamitakse silikooni ja botoxit pidevalt,» lisas ta.

Neiu sai esimese süsti juba 17-aastaselt ning laseb neid teha regulaarselt. Paksud huuled on tema enesehinnangule hästi mõjunud.

«Isegi vanemad on mu üle õnnelikud. Mõned sõbrad on öelnud, et ma huuli suuremaks ei teeks, kuid ma pole veel täielikult rahul,» sõnas naine.

Küünetehnikuna töötav Kristina soovib tulevikus ka suuremaid rindu, uue kujuga nina ja haldjakõrvu.

Pilti Kristinast saad näha SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles