Supergraafikaga futumärulis «Alita: Sõjaingel» võitleb ellujäämise nimel ebamaine küborgitar

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Alita: Sõjaingel»
«Alita: Sõjaingel» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Filmimaailma visionäärid James Cameron ja Robert Rodriguez loovad ambitsioonikas ulmeseikluses «Alita: Sõjaingel» enneolematu kangelanna.

See on lugu lootusest, armastusest ja vaprusest. Mitmesaja aasta kaugusel tulevikus satub «kübertohter» Ido (Christoph Waltz) Raudlinna prügimäelt teadvuseta küborgi Alita (Rosa Salazar), kes on üsna kehvas seisus. Ärgates ei mäleta Alita midagi oma minevikust: ei sellest, kes ta on, ega maailmast enda ümber. Kõik on uus, iga kogemus esmakordne. Ido püüab tüdrukut kaitsta tolle salapärase mineviku eest, samas kui Alita uus sõber Hugo (Keean Johnson) pakub abi kadunud mälestuste taastamiseks. See aga toob Alita kannule tumedad jõud, kes ei peatu millegi ees, et kadumaläinud küborg igaveseks vaigistada...

Osades Rosa Salazar («Labürindijooksja: Surma ravim»), 2-kordne Oscari-võitja Christoph Waltz («Vääritud tõprad»), Oscari-võitja Jennifer Connelly («Requiem for a Dream»), Keean Johnson («Nashville»), Oscari-võitja Mahershala Ali («Kuuvalgus», «Luke Cage»), Eiza González («Baby Driver»), Michelle Rodriguez («Kiired ja vihased», «Avatar»), Jackie Earle Haley («Watchmen»), Ed Skrein («Deadpool»), Casper Van Dien («Starship Troopers») jt.

Lavastajaks Robert Rodriguez («Sin City», «Desperado»), kaasstsenaristiks ja tootjaks James Cameron («Terminaator», «Avatar»). Filmi aluseks on Yukito Kishiro loodud mainekas mangasari «Gunnm» ehk «Battle Angel Alita», mis nägi esmakordselt ilmavalgust 1990. aastal.

Apollo Kinodes alates 15. veebruarist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles