Noorte Eurovisioonil viis esikoha koju Poola lauljatar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte Eurovisiooni võitis 13-aastane poolakas Roxana Vengel
Noorte Eurovisiooni võitis 13-aastane poolakas Roxana Vengel Foto: VIKTOR TOLOCHKO / Sputnik

Nagu ka paljudel teistel võistlustel on ka Eurovisioonil noorte versioon. Eile toimus Valgevene pealinnas Minskis «Junior Eurovision» finaal, mille võitis 13-aastane poolakas Roxana Vengel.

Poola kolmeteistkümneaastane laulja Roxana Vengel sai pühapäeval Minskis toimunud rahvusvahelise konkursil «Junior Eurovision - 2018» esikoha, kirjutas Life.

Poola telekanali «Voice Kids» esimese hooaja võitja ei jätnud publikut ükskõikseks, esitades laulu «Anyone I Want To Be».

Sel aastal osales võistlusel rekordarv esinejaid - 20 võistlejat eri riikidest.

On märkimisväärne, et pärast seda, kui žürii osalejatele oma hääled andis, ei olnud Roxanne isegi kolmandal kohal. Kuid vastavalt hääletustulemustele oli tal piisavalt punkte, et saada esimesel koht 215 punktiga.

Teise koha sai Prantsusmaa esindaja, kes kogus 203 punkti. Teise koha saanud laulja edestas minimaalse vahega Austraaliat, kogudes 201 punkti.

Kümnes hulgas olid veel Ukraina, Malta, Kasahstani, Itaalia, Gruusia ja Armeenia esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles