Galerii: Teatris peeti maha värvikirev ning meeleolukas pidu Latin Carnival!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis? Kus? Just nii, kuumad ladinakarnevalid pole enam kaugeltki ainult lõunamaa enda pärusmaa! 

Laupäeval, 17.11 sai Tallinnas näha läbi aegade suurimat LATIN CARNIVALI, kui klubis Teater ootasid kõiki nii kurvikad tantsijatarid Brasiiliast, kui ka hetke kuumimad muusikud lõunast! Dale Dale'st tuntud artistid astusid sel õhtul üles Made in Brazil koosseisus, et külalisteni tuua kõige õigemaid ladinahitte! 

Järjekord püsis Teatri ees tunde, mis tõestas, et ka põhjamaa elanikud vajavad enda kehasse kuumust & särtsu - sellest kõigest oli aga laupäeval toimunud Latin Carnival tulvil ja nii püsis tantsuplats enneolematult pungil kuni varahommikuni!

Tõeliselt populaarne - ladinarütmid on ammu Tallinnas tõusulainel püsinud ja tõelise tipu saavutasid nad kahtlemata laupäeval, 17.11, kui Latin Carnival klubi Teatri tõeliseks hittpaigaks muutis. Vaatamata pikale järjekorrale sai puusi nõksutada ühiselt juba ka maja ees, sest hea pidu ei tunne piire. Sees muutusid tantsud aga veelgi veetlevamaks ja kirglikumaks, sest sel õhtul Made in Brazil esituses kõlanud hitid ei jätnud kuumaks ühtki südant! Tõeliselt meeldejäävate etteastetega kostitasid külalisid ka suurepärased sambatantsijad otse Brasiiliast! 

Vaata galeriid ja veendu ise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles