Video: Rihanna ja Childish Gambino salaja vändatud krimifilmi treiler lekkis netti

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna ja Childish Gambino
Rihanna ja Childish Gambino Foto: Instagram

Popmogulid Childish Gambino ja Rihanna on peatselt välja tulemas ühise filmiga, mille treiler salamisi avalikkuse ette lekkis.

Saladuses hoitud filmiprojekti pealkiri on «Guajaavi saar» (Guava Island) ning selle treiler tuli näitamisele Uus-Meremaal toimunud Pharose virtuaalreaalsuse festivalil, mida Childish Gambino ise korraldab, vahendab Billboard. Üks fänn suutis treileri mobiiltelefoniga üles filmida ning selle Twitteris maailmani lennutada:

Treileris näeb Gambinot musitseerimas ja tantsimas, aga ka põgenemas ja pantvangis hoituna. «Me elame paradiisis, kuid kellelgi meist ei ole aega ega raha, et siin päriselt elada,» sõnab ta treileris. Rihanna astub ekraaniteoses üles Gambino tüdruksõbrana, kes samuti kriminaal.

Filmi rezissööriks on Hiro Murai, kes lavastas ka Gambino «This Is America» koreograafiliselt võimsa ja sotsiaalselt tugeva sõnumiga video, mis maailmas palju vastukaja leidis. Ka lavastab Murai Childish Gambino telesarja «Atlanta». Näitlejatest astuvad üles veel Letitia Wright («Miust panter») ja Nonso Anozie.

Augustikuus lekkis avalikkuse ette foto Rihannast ja Childish Gambinost filmi võtetel Kuubas, kuid ükski asjaosaline ei ole filmi kohta seni sõnagi kõssanud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guava Island 😍 @badgalriri x @childishgambino

A post shared by RihannaShoots (@rihannashoots) on

Mis aga puudutab Childish Gambinot, siis on 35-aastane multitalent (kirjanik-muusik-koomik-produtsent-režissöör) tegelikult teatanud, et tõmbab oma praeguse artistinime all esinemisele joone alla käesoleva «This is America» tuuriga ning jätkab tegutsemist nii muusikas kui ka filminduses Donald Gloverina, mis on mehe ristinimi.

Peagi ootab ajakirja Time 2017. aasta 100 mõjukaima inimese hulka arvatud Gloverit, kes on mänginud ka filmides «Magic Mike XXL» ja «Ämblikmees: Kojutulek», ees ilmselt oma karjääri üks suuremaid ja armsamaid rolle: ta annab hääle peategelane Simbale Disney uusversioonis 90ndate menujoonisfilmist «Lõvikuningas», mille esimene tiiser äsja välja lasti.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles