Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Nicole Kidmani filmivõtete lähedal redutas tulistaja: mind veeti tuppa ja kamandati kõhuli põrandale!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Nicole Kidman «Life In Pictures» sündmusel Londonis
Nicole Kidman «Life In Pictures» sündmusel Londonis Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Näitlejanna Nicole Kidman rääkis 22. novembril Londonis toimunud BAFTA ehk Briti Filmi- ja Telekunsti Akadeemia sündmusel «Life In Pictures», kuidas ta keset võtteid äkitsi tõelise tulevahetuse osaliseks sai.

Juhtum leidis aset Kidmani aasta lõpus välja tuleva filmi «Destroyer» võtetel Los Angeleses, milles Kidman iroonilisel kombel isegi Los Angelese politseinikku kehastab. Tulistamise loo tõi ta näitena kokkuhoidlikust filmitegemisest, kus pannakse kõik mängu ning roomatakse piltlikult öeldes kraavides, et suurte rahade puudumise kiuste vaatajani siiski maksimaalselt tõetruu tulemus tuua. Kui oleks suur eelarve, tehtaks asju teisiti ja ehitataks võtteplats kunstlikult üles, märgib Kidman, ent antud juhul võeti risk ning suunduti otse tänavale, kus filmi tegevus toimub.

«Olime LA lõunapoolses osas võtetel, kui ühel hetkel hüüti «Kõik sisse, väljas on tulistaja!» Olin täielikus hämmingus,» meenutas näitlejanna juhtunut. «Olin parasjagu tänaval oma mängurelvaga, kui mind tuppa veeti ja kõhuli maha kamandati. Väljas olid helikopterid,» kirjeldas ta hirmutavat olukorda.

Sündmus saadi siiski kontrolli alla ning võtted said jätkuda. 

Nicole Kidmani intervjuu on täismahus loetav BAFTA lehel.

Oscari-võitjast näitlejanna Nicole Kidman teeb aasta lõpus kinodesse jõudvas filmis «Destroyer» (Hävitaja) väidetavalt ühe oma pika karjääri katsumusterohkema ja parima rolli. 

Kidman kehastab Karyn Kusama («Aeon Flux») lavastatud filmis Los Angelese politseiuurijat, kes infiltreerus tänavakampa ning kel tuleb aastaid hiljem selle eest valusat hinda maksta. Kidman on filmis kohati suisa äratundmatu ning kehastumine on sedavõrd mõjuv, et juba treiler paneb judinad jooksma. 

Tagasi üles