Multimiljonärist «instakuningas» Tony Toutouni: olen maganud korraga üheksa naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multimiljonär Tony Toutouni on kroonimata «Instagrami kuningas».
Multimiljonär Tony Toutouni on kroonimata «Instagrami kuningas». Foto: Instagram

«Instakuningas» Dan Bilzerianile on tekkinud konkurent: multimiljonär Tony Toutouni on pöörase eluviisi ja paljastavate piltidega kogunud ligi 2 miljonit jälgijat.

45-aastane multimiljonär, kes tegutseb Instagramis nime all lunatic_living ehk «hullumeelne elu», rääkis avameelses intervjuus tabloidile Daily Star, milline tema elu tegelikult välja näeb.

Rikkurist elumehe sotsiaalmeediakonto on täis pilte, millel ta poolpaljaste naiste seltsis mõnusalt aega veedab. Lisaks pimestavalt kaunitele neidudele figureerivad Toutouni fotodel eralennukid ja hinnalised sportautod. Varem on Instagrami kuningaks nimetatud 37-aastast ameeriklast Dan Bilzeriani, ent Toutouni pakub talle tugevat konkurentsi.

Instagramis üle 1,8-miljonilise jälgijaskonnaga miljonär on oma uhkeldava eluviisi üle uhke ega salga kombelõtvust. «On olnud pööraseid öid. Ma olen olnud üheksa tüdrukuga voodis, olen olnud viie, nelja, kahe, kolme tüdrukuga... olen kõike proovinud,» rääkis Toutouni intervjuus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way to heaven

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Seejuures väitis rikkur, et pole mitte kunagi ühelegi naisele seltskonna eest raha maksnud. Tema nõrkuseks on kaunitarid, kellele meeldivad teised naised. «Ma tunnen palju tüdrukuid ning kui nad ka üksteisele meeldivad ja üksteisega «mängima» hakkavad, ei pane ma kätt ette,» ütles Toutouni ning lisas, et talle meeldib lõbutseda.

Mees on kunagi ka abielus olnud, kuid see kestis vähem kui kuu aega. Nüüd elab Toutouni vallalise elu ning on sellega igati rahul. «Mul on vabadus teha kõike, mida tahan. Ma pole abielus, mul pole tüdruksõpra ning mul jagub raha kõige jaoks, mida teha tahan,» rääkis mitteametlik instakuningas.

Väidetavalt on Tony Toutouni omakapital ehk puhasvara rohkem kui 65 miljonit eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m the master of what I do

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles