Laulja Elina Born otsib Tinderist armastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born, 2018.
Elina Born, 2018. Foto: Eero Vabamaegi/Scanpix

Eks me kõik tunne end vahest üksikuna. Kellel õnnestub üksindustunde vähendamiseks leida uusi tutvuseid sõprusringkonnast, sellel on rohkem vedanud. Aga kui see ei ole võimalik, siis tuleb appi internet.

Ja interneti, täpsemalt kohtinguaplikatsiooni Tinder poole laulja Elina Born pöördunud on.

Tema kasutaja oli leitav veel eile kõikidele pealinnas pesitsevatele uljatele meestele. Kas tegu on tõesti tuntud lauljatari või hoopis libakontoga, hetkel teada ei ole.

Elina Born Tinderis
Elina Born Tinderis Foto: Kuvatõmmis/Tinder
Elina Born Tinderis
Elina Born Tinderis Foto: Kuvatõmmis/Tinder
Elina Born Tinderis
Elina Born Tinderis Foto: Kuvatõmmis/Tinder

Elina Born (sündinud 29. juunil 1994) on eesti laulja. Ta sai Eestis tuntuks saates «Eesti otsib superstaari» osalemisega. Koos Stig Rästaga esindas ta Eestit 2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Born on pärit Lääne-Virumaalt Lehtse alevikust. Ta on lõpetanud Tapa Gümnaasiumi.

Born osales telesaates «Eesti otsib superstaari» viiendal hooajal, olles 18-aastane. Born pääses finaalidesse esimeses stuudiovoorus televaatajate valikul. Ta laulis Judy Garlandi loo «Over the Rainbow».

Born laulis duetti finaali 8. voorus Lenna Kuurmaaga ning esitamiseks valiti laul «Imagine». Born saavutas teise koha ja saate võitis Rasmus Rändvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles