Legendaarset mälumängu «Kuldvillakut» uuel aastal eetris ei näe (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel on teada, et «Kuldvillak» lõpetab tegevuse vaid kevadhooajaks. Mis tulevik toob, see on praegu veel lahtine.
Hetkel on teada, et «Kuldvillak» lõpetab tegevuse vaid kevadhooajaks. Mis tulevik toob, see on praegu veel lahtine. Foto: Kanal 2

Kanal 2 ekraanil aastaid jooksnud mälumäng «Kuldvillak» lõpetab ajutiselt tegevuse ja uusi osi hetkel ei toodeta.

Kanal 2 programmijuht Mari-Liis Veskus sõnas Teet Margna juhitud saate kohta, et praegusel juhul on tehtud vaid kevadhooaega puudutavad otsused, mis tähendab, et midagi lõplikult kindlat ei ole.

Veskus põhjendas saate tegemise ajutist lõpetamist sellega, et Kanal 2 programmi tahetakse tuua uued ja värsked saated.

Mis «Kuldvillakust» pikemas plaanis saab, selgub tulevikus.

«Kuldvillak» põhineb maailmas levinud «Jeopardy!» saateformaadil, kus igas saates asuvad võistlustulle kolm inimest. Osalejad võistlevad auhindade nimel pooletunnises televiktoriinis küsimustele vastuseid andes. Kui ühel mängijal õnnestub võita viis saadet järjest, on ta tunnistatud «Kuldvillaku» tšempioniks.

Mälumängusaade oli esialgu TV3 programmis. Aastal 2004. lõpetati saate tootmine. Alates 2014. aastast on saadet näidanud Kanal 2. «Kuldvillaku» saatejuhiks on olnud Mart Mardisalu ja Teet Margna. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles