Robert Griffin on tänupühade ajal kõige tänulikum oma abikaasale Gretele: oled minu Eestimaa kuninganna (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III Foto: Instagram/ Grete Šadeiko

Ameeriklased tähistasid just hiljuti tänupühi ja kuigi eestlastel on selle sündmusega vähe pistmist, siis üks tuntud eestlane sai seda esmakordselt nautida. Seitsmevõistleja Grete Šadeiko tähistas tänavu esimesi pühi abielunaisena ja tema abikaasa, endine NFL-i jalgpallur ongi selle püha ajal just eestlannale tänulik.

Robert Griffin III-s, kellega Grete sel aastal abiellus ja kellega koos kasvatatakse väikest last, avaldas Instagramis, et kuigi tal on sel aastal palju asju, mille eest tänulik olla, siis on mees kõige tänulikum just oma naisele.

«Uskumatu, milline õnnistus sa oled sellele perekonnale olnud,» kirjutas Griffin. «Sa oled minust teinud parema versiooni ja oled parim asi, mis minuga kunagi juhtunud on. Armastus, hool ja hellus, mida sa emana näitad, on tulnud sulle esimesest päevast alates loomulikuna ja seda on suurepärane vaadata. Tänan, et oled selline nagu oled,» jätkas Griffin.

Ta jätkas: «Armastav, kirglik, humoorikas, huvitav, ambitsioonikas, loov ning kaunis Eestimaa kuninganna nagu sa oled. Tänan sind, et andsid mulle au sinuga abielluda, ning tegid sellega minust universumi kõige õnnelikuma kaasa. Ma armastan sind kallis. Oled minu hingesugulane.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY THANKSGIVING!!! So many things to be thankful for but she takes the cake! Wow...what a blessing you have been to this family. You have made me a better version of myself and are the best thing to ever happen to me. The love, care and nurture you show in being a mom has been natural since day 1 and incredible to witness. Thank you for being you. The loving, passionate, funny, interesting ambitious, imaginative and beautiful Estonian Queen that you are. Thank you for giving me the honor of marrying you and making me the happiest man in the universe. I love you baby. You are Minu Hingesugulane #HappyThanksGiving #Love #Happiness #Estonia #Queen #Thankful #Blessed

A post shared by Robert Griffin III (@rgiii) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles