Ülestunnistus: Daniel Radcliffe ütles lõpuks ausalt, miks ta «Harry Potteri» etendust teatrisse vaatama ei lähe

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe ja fännid
Daniel Radcliffe ja fännid Foto: ROBYN BECK / AFP / Scanpix

«Harry Potteri» filmide staar Daniel Radcliffe tunnistas pärast pikka keerutamist üles, miks ta saaga järellloo «Harry Potter ja neetud laps» lavastust teatrisse vaatama ei lähe. Õigemini – ei suuda vaatama minna. 

Kirjanik J.K. Rowlingu paljukiidetud kahevaatuselise näidendi kohta, kus tema tegelaskuju on keskealine ning tema lased Sigatüüka koolis käivad, on Radcliffe'ilt arusaadavatel põhjustel korduvalt küsitud. Tõese vastuse sai talt kätte aga alles menukas saatejuht Seth Rogen oma kolmapäevases jutusaates, vahendab Entertainment Weekly.

«Mult on palju küsitud selle kohta ja keerutan alati välja viisaka, kuid igava vastusega,» tunnistas nüüdseks 29-aastane näitleja üles, märkides, et ta tõesti ei kavatsegi seda etendust vaatama minna. Põhjus on aga hoopiski midagi muud kui võiks arvata ega oma laval toimuvaga otsest seost.

Probleem olevat hoopus selles, et kui Radcliffe otsustakski teatrisse minna, ei saaks ta etendust rahulikult vaadata. «Ma arvan, et tunneksin, et kõik jälgivad mu reaktsioone. Võibolla on see täiesti vale ja enesekeskne tunne ja inimestel oleks minust ükskõik, aga ma kuidagi tunnen, et Harry Potteri fännide keskel oleks imelik seda etendust vaadata,» selgitas ta. Maskeerituna teatris käimisesse ta samuti ei usu, seega jääb vaid loota, et superstaarile privaatseanss korraldatakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles