Mis juhtus? Helen Adamson liigub ringi karkudel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Helen Adamson
Laulja Helen Adamson Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Lauljatar Helen Adamson (31) annab sotsmeedia vahendusel teada, et liigub lähiajal ringi karkudel ning keelitab ka teisi olema ettevaatlikum.

Adamson kirjutab Instagram Story'sse lisatud postitustes, kuidas ta valutava ja paistes põlvega EMOsse pöördus ning kuidas esiti kahtlustati tal sääreluu murdu. «Nagu öeldakse, pill tuleb pika ilu peale,» kirjutab ta. 

Kuvatõmmis Helen Adamsoni postitusest.
Kuvatõmmis Helen Adamsoni postitusest. Foto: Instagram Story/ Helen Adamson

Samuti annab lauljatar teada, et kuigi esmapilgul kardeti sääreluu murdu, polnud asi siiski nii hull. «Selgus, et vigastasin meniskit ja hetke seisuga olen vähemalt nädala karkudel,» annab Helen teada.

Seejärel tänab ta Regionaalhaigla EMO töötajaid ning manitseb ka teisi olema ettevaatlikum: «Väike nõks põlvega valele poole ja tagajärjeks meeletu segadus, kuidas oma elu ümber korraldada. Külmad ja libedad ilmad on tulekul, olge teie ettevaatlikud nii kõndides kui hüpates!»

Kuvatõmmis Instagram Story postitusest.
Kuvatõmmis Instagram Story postitusest. Foto: Instagram/ Helen Adamson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles