Tore klõps: Madonna tähistas tänupühasid koos kõigi oma lastega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna, ta tütar Lourdes ja poeg Rocco.
Madonna, ta tütar Lourdes ja poeg Rocco. Foto: AP/Scanpix

Popikuninganna Madonna veetis seekordsed tänupühad oma adopteeritud laste kodumaal Malawis. Sel puhul jagas naine Instagramis armsat pilti, mille peal need, kelle pärast lauljanna siin ilmas kõige tänulikum on: tema kuus last.

60-aastane Madonna tähistas tänupühi Aafrikas Malawis, kust on pärit neli tema lastest. Popikuninganna pani Instagrami üles pildi oma lastest ning andis teada, et on just nende eest kõige tänulikum. «Kuulsus ja rikkus ei ole midagi selle kõrval, mida ma kõige rohkem hindan ja väärtustan,» kirjutas naine pildi all.

Vaata toredat perepilti:

Madonna vanim laps on 22-aastane Lourdes Leon, kes poseerib pildil punases kleidis. Kuigi noor neiu on oma emaga äravahetamiseni sarnane, ei anna Lourdes mitte kontserte, vaid esineb moelavadel. Tütarlapse isa on näitleja Carlos Leon.

Abielust «Teemandiröövi» ja Sherlock Holmesi filmid lavastanud režissööri Guy Ritchiega on Madonnal 18-aastane poeg Rocco.

Samuti on pildil neli Malawist pärit last: 13-aastane David Banda, kes lapsendati 2006. aasta oktoobris, 12-aastane Mercy James, kes liitus perega 2009. aastal, ning mullu veebruaris adopteeritud kaksikud Esther ja Stella.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles