«Troonide mängu» näitlejanna läks oma kallimast lahku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalie Dormer 2014
Natalie Dormer 2014 Foto: HNWLA /BuzzFoto.com/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» näitlejanna Natalie Dormer läks lahku oma pikaajalisest kallimast, režissöör Anthony Byrne’ist.

Nad kohtusid 2007. aastal seriaali «The Tudors» (Tudorid) võtetel, Byrne kosis Dormerit 2011. aastal, kui nad olid puhkusel Indias, teatab news.com.au.

Natalie Dormer 2018
Natalie Dormer 2018 Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images/Scanpix

36-aastane Dormer ja 43-aastane Byrne viitasid oma suhteprobleemidele intervjuudes, mis nad andsid seoses uue filmiga «In Darkness». Paari teatel ei sujunud neil koos töötamine ja stsenaariumi kirjutamine, tuues kaasa palju probleeme.

Anthony Byrne mais 2018 oma filmi «In Darkness» esilinastusel Los Angeleses
Anthony Byrne mais 2018 oma filmi «In Darkness» esilinastusel Los Angeleses Foto: Janet Gough / AFF-USA.com / AFF/PA Images/Scanpix

«Meil ei ole kontorit, töötasime kodus, olles pidevalt koos. Käisime lõpuks üksteisele väga närvidele ja igast pisiasjast tekkis tüli,» lausus nüüdseks endine paar.

Nende sõnul on lihtne end petta ja öelda, et küll hiljem saab kõik laabub.

«Saime aru, et meie puhul nii ei juhtu. Oleme kaks kõva kivi, kes mõlemad tahavad oma tahtmise läbi suruda. Meil oli väga palju närve söövaid vaidlusi,» lisas Byrne.

Dormer sõnas, et kui ta oleks tedanud enne mehega koos tööle hakkamist ületamatute probleemide tekkimisest, ei oleks ta seda teinud.

Tema tuntumad rollid on Anne Boleyn sarjas «Tudorid» (The Tudors), Irene Adler / Jamie Moriarty sarjas «Sherlock New Yorgis»(Elementary) ja Margaery Tyrell sarjas «Troonide mäng» (Game of Thrones).

Natalie Dormer Margaery Tyrellina sarjas «Troonide mäng»
Natalie Dormer Margaery Tyrellina sarjas «Troonide mäng» Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles