Rokisaurus Hendrik Sal-Saller paljastab, kas autoritasudest võib rikkaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 saab Kanal 2 meelelahutussaates «Nädalalõpp Kanal 2ga» nautida head huumorit, põnevaid üllatusi kui ka mõnusat muusikat. Stuudios lendavad munad, publik põgeneb ja selga tõmmatakse kaitseülikonnad.

Kristjan Jõekaldale ja Teet Margnale tulevad täna külla muusikud Maarja ja Hendrik Sal-Saller, saatejuhid Robert Rool ja Jüri Butšakov ning eurosaadik Urmas Paet. Hendrik Sal-Saller räägib, mis tunne on olla rockisaurus ja kas autoritasudest võib rikkaks saada.

«Hommik!» saatejuhid Robert Rool ja Jüri Butšakov meenutavad, kuidas nad üldse telesse sattusid ning mis elusid nad enne seda elasid. Teet ja Kristjan õpetavad Robertile ja Jürile mängu, mis peaks tagama edu nii naiste seas kui ka imetluse meeste seas.

Lauljatar Maarja räägib, kuidas on möödunud esimene aasta emana ning mismoodi on see nende pere elu muutnud. Samuti avaldab ta saladuse, mida ta oma lapsele unelauluks laulab. Ootamatu vastus üllatab nii saatejuhte kui ka publikut.

Poliitik Urmas Paet räägib meeleolukaid lugusid oma eurosaadiku elust Brüsselis. «Seal on väga värvikaid tegelasi. Näiteks mees, kes kindlameelselt väidab naiste aju väiksema olevat meeste ajust või näiteks päris natsi saab Europarlamendis näha,» muljetab Paet.

Hea huumori ja muusikaga täidetud telešõu «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast reportaaži «Roaldi nädal: Jõulud kuuris».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles