MIS ON NEIST SAANUD? Tüdrukutebändi The Pussycat Dollsi tülli läinud nukud ponnistavad üksinda edasi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
September 2008:  Elu on veel ilus ja Pussycat Dolls rokib täiega.
September 2008: Elu on veel ilus ja Pussycat Dolls rokib täiega. Foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA

Täna möödub kümme aastat päevast, mil avaldati video legendaarse tüdrukutebändi The Pussycat Dolls hitile «When I Grow Up». 2010. aastal läksid popiprintsessid tülli ja bänd lagunes. Vaatame, kas kellelgi neist on õnnestunud meelelahutusmaailmas ellu jääda.

The Pussycat Dolls oli USA pop/R&B tüdrukutegrupp, mille asutas 1995. aastal koreograaf Robin Antin (57). Grupp alustas burlesktantsutrupina, kuid 2003. aastal kasvast sellest välja naistebänd, mille esimene singel jõudis poelettidele 2004 aastal.

Grupis olid Nicole ScherzingerAshley Roberts, Jessica SuttaMelody Thornton ja Kimberly Wyatt. Bänd andis seitse aasta väldanud tegutsemise jooksul välja kaks stuudioalbumit - PCD (2005) ja Doll Domination (2008).

The Pussycat Dolls 2008. aastal MTV muusikaauhindade jagamisel.
The Pussycat Dolls 2008. aastal MTV muusikaauhindade jagamisel. Foto: PHIL McCARTEN / REUTERS

Õhk muutus paksuks 2009. aastal pärast tuur Doll Domination, kui solist Nicole palus laulu «Jai Ho» ümber kirjutada diskoversiooniks. Uues kuues «Jai Ho(You Are My Destiny)» osutus väga edukaks ning kogu kuulsus langes Nicole'ile.

Ülejäänud tüdrukud said pahaseks ning bänd pandi pausile. 2010. aasta veebruariks olid pundist lahkunud Sutta, Roberts ja Wyatt. Juba maiks oli bänd leidnud neli uut liiget, kuid asi lõppes sellega, et uustunukad puksisid Scherzingeri välja ning sellega oli PCD tegevusel lõplikult kriips peal.

​​

Nicole Scherzinger (40)

Bändist lahkumise järel keskendus Nicole soolokarjäärile. Debüütalbumi «Killer love» andis ta välja juba 2011. aastal Suurbritannias.

Tema laulud «Don't hold your breath», «Poison» ja «Right There» troonisid edetabelite tipus. Plaat saavutas suure edu ning 2012. aastal avaldati see uuesti ning juba viie lisalooga, millest üks oli «Try with me». 

2011. aastast on Nicole mitmel korral olnud žüriiliige nii Suurbritannia kui ka Ameerika telesaates "X-Factor".  Peale mõneaastast pausi oli ta taas Briti talendisaate žüriis. Ta on olnud mentoriks kahele võitjale - James Arthurile ja Matt Terry'le.

2014. aastal allkirjastas lauljanna lepingu Sony Music Entertainment'iga ning sama aasta oktoobris avaldas ta teise stuudioalbumi «Big Fat Lie», mis UK edetabelite tippu vallutas. 

Viimati sai Nicole näha ja kuulda filmides «Räpane tants» (2017) ja animafilmis «Ralf murrab interneti: Lammutaja Ralf 2» (2018). Laulmist ei ole Scherzy nurka visanud ning tegeleb sellega aktiivselt.

Nicole Scherzinger LGBT galal 2018. aastal.
Nicole Scherzinger LGBT galal 2018. aastal. Foto: MPIFS/Capital Pictures / MPIFS/Capital Pictures

Melody Thornton (34)

Ajakiri Rap-Up teatas 2010. aastal, et Melody töötab usinalt oma sooloalbumi kallal, mille laulud erinevad suuresti PCD lauludest. Sooloalbumi loomiseks tegi lauljanna koostood Cee Lo Greeni, Polow da Doni ja Lil Wayne'iga. 2011. aastal ilmus tema esimene debüütsingel «Sweet Vendetta» ning aasta hiljem esimene sooloalbum «P.O.Y.B.L» ehk «Piss on Your Black List».

Kõige värskemalt võis Melodyt näha Briti saates «Celebs Go Dancing». Varasemalt on ta ka mitmetes teistes saadetes osalenud näiteks «Celebrity Isald with Bear Grylls».

Hiljuti avalikustas popstaar, et võtab 2019. aastal osa saatest «Dancing On Ice».

Melody Thornton filmi «Surviving Christmas with the Relatives» esilinastusel 2018. aasta novembris. 
Melody Thornton filmi «Surviving Christmas with the Relatives» esilinastusel 2018. aasta novembris. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Jessica Sutta (36)

Esimese soolosingli «I Wanna be Bad» avaldas ta 2010. aastal. Aasta hiljem teatas ta Twitteris, et allkirjastas lepingu Hollywood Records'iga ning tema singel «Show me» tõusis Ameerikas tantsumuusika edetabelite tippu. Samal ajal töötas ta oma esimese debüütalbumi kallal «Sutta Pop», mille avaldas ta sama aasta augustis. 

2012. aastal teatas Sutta, et on lahkunud Hollywood Records'ist ning töötab RedOne käe all ning andis lootust, et uus aasta toob ka uut muusikat. Fännid ei pidanud palju ootama ning 2013. aasta veebruaris avaldas ta uue singli «Again».

Mõned järgmised aastad tegeles Sutta aktiivselt laulmisega ning taaskord vallutas tantsumuusika edetabeleid lauluga «Gonna Get U». 2016. aastal avaldas ta singli nimega «Forever», millest sai tema kõige edukam singel soolokarjääri jooksul.

Samal aastal avaldas Sutta oma teise sooloalbumi «Feline Resurrection» koostöös Premier League Music'uga.

Veidi rohkem kui nädala aega tagasi kuulutas ta Instagramis, et on kihlunud oma poissõbra Mikey Marquartiga.

Jessica Sutta Peggy Albrecht Friendly House'i 2018 auhindade galal .
Jessica Sutta Peggy Albrecht Friendly House'i 2018 auhindade galal . Foto: O'Connor/AFF-USA.com / AFF/PA Images

Ashley Roberts (37)

Peale bändist lahkumist, reisis Roberts pikalt mööda maailma ning järgis India guru Amma õpetusi. Samuti osales ta mitmetest tantsu- ning näitlemiskursustest.

2012. aastal avaldas Roberts esimese soolosingli «Yesterday». Sama aasta lõpus teatas ta, et osaleb Briti tõsielusarjas «I'm a Celebrity...Get Me Put of Here!». Saate teine koht tõi talle Suurbritannias suure kuulsuse ning hiljem alustas ta seal oma soolokarjääri. 2014. aastal avaldas ta debüütalbumi «Butterfly Effect».

Roberts on kaasta teinud ka mitmetes teistes telesarjades, näiteks «Into the Wild» ja olnud žüriiliige saadetes «Dancing on Ice» ja «Let it Shine». Tänavu augustis teatas Roberts, et võtab osa saatest «Strictly Come Dancing».

Ashley Roberts ITV Palooza galal 2018.
Ashley Roberts ITV Palooza galal 2018. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Kimberly Wyatt (36)

Juba 2009. aastal väitis Wyatt, et töötab sooloalbumi kallal, kuid tänaseni pole plaat ilmavalgust näinud.

2010. aastal sai temast üks kolmest žüriiliikmetest saates «Go To Dance» ning sama aasta oktoobris sai teda näha Ameerika «Live to Dance» kohtunike laua taga.

Aasta hiljem ühendas Wyatt jõud endise Jupiter Rising liikme Spencer Nezey'ga ning üheskoos loodi ansambli Her Majesty & the Wolves. Nende album «111» avaldati Suurbritannias 11. juulil 2011.

2015. aastast alates promob ta Suurbritannias naiste ning tüdrukute seas tervislikku elustiili läbi tantsu. Wyatt Praegu tegeleb aktiivselt tantsimisega ning õpetab Londonis «Bring Your Heels» õpitubades.

Kimberly Wyatt House of SkyQ peol 2018.
Kimberly Wyatt House of SkyQ peol 2018. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles