Politsei vabandas, kuna kirjeldas liputaja suguelundeid pisut liiga detailselt (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liputaja Stockholmis. Pilt on illustreeriv.
Liputaja Stockholmis. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP / Scanpix

Põhja-Inglismaal North Yorkshire'is teavitati politseid liputajast, kes paljastas end noorele tudengile ning minema jooksis. Politsei avalikustas liputajast detailse kirjelduse, kus kirjeldas ka mehe suguelundeid. Nüüd on politsei ebasündsa info avaldamise eest vabandanud.

North Yorkshire'i politsei andis kodulehel teada, et liputajal, kes ennast pühapäeva varahommikul 20-aastase üliõpilase ees rahuldas ja seejärel minema jooksis, on «väike peenis ja märgatavalt madalal rippuvad munandid», kirjutas Mirror.

Noor neiu kõndis parasjagu koju, kui sattus kokku vanema meesterahvaga, kes oli rinna paljaks võtnud ja püksid maha tõmmanud. Tütarlaps pääses õnneks vaid ehmatusega ning kutsus liputajale politsei.

Politsei sõnul on kurjategija välimuse «ilmekas» kirjeldus inimestes pahameelt tekitanud ning nüüdseks on info muudetud «sobilikumaks». Uue kirjelduse kohaselt otsib politsei «paksu paljast meest».

North Yorkshire'i politsei pressiesindaja andis teada, et kahtlusalune on väga kahvatu jumega, 35-45-aastane, veidi alla 180 cm pikk ning turske kehaehitusega. «Tal on väga vähe rinna- ja kubemekarvu, nähtavaid tätoveeringuid ega arme pole,» kirjeldas politsei liputajat.

Politsei on kahtlusaluse tabamiseks saatnud piirkonda lisapatrullid ja tegeleb kohalike turvakaamerate salvestiste ülevaatamisega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles