Uus Anne Veski? Laulja Uku Suviste püüab Venemaal edu saavutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Uku Suviste püüab Venemaal edu saavutada
Laulja Uku Suviste püüab Venemaal edu saavutada Foto: Madis Sinivee

Eesti Laulja Uku Suviste viibib praegu Venemaal, kus ta osaleb sealses talendisaates «Voice of Russia». Praeguseks 48 parema hulka jõudnud Uku püüab Venemaa turul läbi lüüa.

Saatesse esitatakse umbes 13 000 avaldust, millest praagitakse välja veidi üle saja esineja. Tänavust edu ei osanud 36-aastane Suviste ette näha, tõdedes, et oli õnnelik, et pääses ainuüksi esimesest žüriivoorust läbi.

Tänavune hooaeg linastub reedeõhtusel kõige vaadatavamal ajal ning saatel on 24 miljonit vaatajat. Suviste sõnul teda sellest hoolimata veel tänaval ära ei tunta. «Vene rahvuse südame võitmine nõuab ikka rohkem aega,» tõdes ta Menu vahendusel.

Uku võib edu korral Anne Veski staaristaatuse Venemaal ümber lükata.
Uku võib edu korral Anne Veski staaristaatuse Venemaal ümber lükata. Foto: promo

Teadaolevalt on Eestis teine laulja Anne Veski juba aastakümneid käinud üle idapiiri, kus on korduvalt andnud kontserte ja osalenud telesaadetes. Kas Uku on Eesti uus juveel Venemaal, seda näitab aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles