«Sopranode» universum paisub kinolinale: loe, mis gängsterite linaloo kohta praeguseks teada!

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sopranod» (2007): STEVE VAN ZANDT (Silvia Dante),  STEVEN R. SCHIRRIPA (Bobby Bacala),  JAMES GANDOLFINI (Tony Soprano), MICHAEL IMPERIOLI (Christopher Mottisanti) ja TONY SIRICO (Paulie 'Walnuts'  Gualtieri)
«Sopranod» (2007): STEVE VAN ZANDT (Silvia Dante), STEVEN R. SCHIRRIPA (Bobby Bacala), JAMES GANDOLFINI (Tony Soprano), MICHAEL IMPERIOLI (Christopher Mottisanti) ja TONY SIRICO (Paulie 'Walnuts' Gualtieri) Foto: HBO / Ronald Grant Archive / Scanpix

Maffiasarja «Sopranod» looja David Chase asub peagi seriaalile kinofilmi vormis eellugu väntama ning välja on valitud ka peaosatäitja.

New Line Cinema ja Warner Brosi. poolt arenduses olev film kannab pealkirja «The Many Saints of Newark» («Newarki pühakud») ning mille autorid on Chase koos «Sopranode» stsenaristi Lawrence Konneriga, vahendab The Hollywood Reporter

Tegevus toimub 1960ndate Newarkis ning keskendub afroameeriklaste ning New Jersey itaalia gängsterite verisele vastasseisule. Kuuldavasti peaks filmis nägema ka mitmeid «Sopranode» võtmetegelasi.  

«David on meisterlik loojutustaja ning meil, nagu ka tema kolleegidel HBOs («Sopranode» kodu-telekanal – toim.) on suur rõõm, et ta on nõustunud taas külastama ning laiendama «Sopranode» universumit filmiks,» teatas Warner Bros. Picture Groupi juhatuse esimees Toby Emmerlich teisipäeval.

Chase asub filmi produtsendirolli, režissööritoolis hakkab istuma legendaarsete telesarjade lavastaja Alan Taylor («Sopranod», «Seks ja linn», «Troonide mäng») ning peaosas astub üles Alessandro Nivola («American Hustle», «Face Off»). Nivola kehastab «Sopranode» sarja Christopher moltisanti isa Dickey Moltisantit (keda sarjas kunagi ei kujutatud) – hiljuti Itaaliast USAsse rännanud karismaatilist, ent vägivaldset meest, kes armub oma isa noorde pruuti ning kantseldab kõrvalt «Sopranode» peategelast, perekonnasõbra poega, noort Tony Sopranot. 

Alessandro Nivola
Alessandro Nivola Foto: Evan Agostini / AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles