Galerii: vaata, kes käisid PÖFFi moekino avamisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval sai Solaris keskuses stardipaugu PÖFFi Moekino, mille avaseansile «Ajatu ilu» kogunes terve rida säravaid moe-ja seltskonnategelasi.

«Ajatu ilu» maailma esilinastusel ja disainipoes LEVI toimunud üritusel olid kohal ka filmi režissöör Deyan Parouchev ning filmis osalenud haruldast nahahaigust põdev modell Tysha Kouassi. Lisaks väisasid programmi avaüritust kohaliku moe-elu tegijad, blogijad ja seltskonnategelased.

Moekino programmijuhi Britta Talvingu sõnul linastuvad kõik Moekino programmi filmid tänavu Solaris keskuse kinodes ning need ei käsitle ainult moeteemasid.

«Sel aastal laiendasime Moekino programmi ka kultuurile, muusikale ja kunstile, et näidata, missugust mõju on nii mood kui ka meelelahutusmaailm avaldanud üleilmsele kultuuriruumiles,» sõnas Talving.

Lisaks Moekino programmile toimuvad Solarises LEVI disainipoes vestlusõhtud kohalike moeinimestega. 22. novembril avab filmi «Yves Saint Laurent: Celebration» telgitaguseid moefotograaf Toomas Volkmann, kes arutleb, millist mõju on legendaarne moekunstnik moemaailmale avaldanud. Film linastub Apollo Kino Solarises kell 18.30 ning sellele järgnev avalik vestlusõhtu saab LEVI poes alguse kell 20.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles