Kerli Kõiv värskes raamatus: purunesin tükkideks, kui mees, keda sügavalt armastasin, mu julmalt maha jättis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv kirjutas enesepaljastusliku raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks».
Kerli Kõiv kirjutas enesepaljastusliku raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks». Foto: Promopilt

Muusik Kerli Kõiv on kirjutanud üdini avameelse raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks», milles jagab oma valusaid kogemusi ja ka paranemisteed. Loe raamatu sissejuhatust!

Avaldame raamatu sissejuhatuse täiskujul:

«Kallis naine!

Ma ei tea, miks sa seda raamatut praegu käes hoiad, aga suure tõenäosusega oled oma elus jõudnud etappi, kus oled valmis tiibu sirutama ja kitsast kookonist väljuma. See on väga valus ja nõuab sinult suurt pingutust, kuid oled väsinud haiget saamast ning lubamast oma ellu olukordi ja inimesi, kes sind ei väesta.

Oled valmis ennast armastama õppima. Minu sügav kummardus sulle!

Olen alati olnud uhke ja isekas tšikk ning arvanud, et olen kuulikindel. Olingi – kuni mees, keda sügavalt armastasin, mind pärast seitset koosoldud aastat julmalt maha jättis ja siis veel kaks aastat armutult järel lohistas. Maa mu jalge all lagunes vähehaaval täielikult, purunesin miljoniks tükiks. Ühel hetkel mõistsin, et minust on saanud tallamatt, kes juba ammu ei väärtusta ennast kübetki. See oli valus ja hirmus mõistmine, kuid lükkas mind vaimse arengu kiirteele, mille vilju nüüd naudin, ega vahetaks ületatud raskusi millegi vastu.

Ka sina, kõikvõimas alkeemik, saad oma valu kullaks muundada ja täielikult transformeeruda.

Oled jumalanna.

See raamat on kirjutatud minu enda konarliku paranemisteekonna jooksul. Annan sulle iga päev ühe nipi, et midagi enese armastamiseks ära teha. Loodan, et leiad nendest peatükkidest lohutust ja jõudu.

Olgu need sõnad sinu mõistvad sõbrad ja alandlikud õpetajad.

Julgust iseenda avastamisel! Armastan sind!»

Raamatu esitlus toimub järgmisel neljapäeval, 29. novembril Tallinnas Solarise keskuses, kuid seda saab Apollo raamatupoest tellida juba praegu. Teose avaldab Postimehe kirjastus.

Raamatu tutvustus

Laulja Kerli Kõiv on kirjutanud oma esimese raamatu just neile naistele, kes tunnevad, et nende tiivad on praegu veidi murtud. Teose kaante vahel on Kerli valusad kogemused ja konarlik paranemistee, aga ka talle kõige südamelähedasemad teadmised spirituaalsusest ning selle igapäevasest rakendamisest.

Siin on 30 sammu selleks, et leida oma piiritu vägi ja taas täiel võimsusel maailma valgust kiirgama hakata. «Loodan, et saad minuga koos nii lahinal nutta kui ka pisarateni naerda, ning et saan sind aidata lähemale sellele, kes sa tegelikult oled – tõeline jumalanna,» kirjutab Kerli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles