Jaak Madison: Sven Mikser on sotsist riigireetur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Jaak Madison arvan, et Sven Miksen on sotsist riigireetur.
Riigikogu liige Jaak Madison arvan, et Sven Miksen on sotsist riigireetur. Foto: Erik Prozes

Alati teravate väljaütlemiste poolt tuntud Jaak Madison sõnas, et tema arvates on Sven Mikser sotsist riigireetur.

«Kui keegi peab üldse valitsusest lahkuma, siis see on parlamendile ja avalikkusele valetanud Mikser. Tema on suurim probleem, sotsist riigireetur. IRL võib ju lahkuda valitsusest, kuid see oleks politikaanlus 3,5 kuud enne valimisi ning enese päästmise projekt,» parastas Madison.

Välisminister Sven Mikser (SDE) selgitas eile riigikogus, mida ÜRO rändepakt endast kujutab, mõne päeva pärast loodab ta kuulda, miks see dokument valitsuspartnerile Isamaale ei sobi.
Välisminister Sven Mikser (SDE) selgitas eile riigikogus, mida ÜRO rändepakt endast kujutab, mõne päeva pärast loodab ta kuulda, miks see dokument valitsuspartnerile Isamaale ei sobi. Foto: Eero Vabamägi

Madison peab oma sõnavõtuga silmas asjaolu, kus välisminister Mikser valetas riigikogule ÜRO rändeleppe kohta ja eksitas avalikkust. Mikseri tagasiastumist on nõudnud ka Madisoni erakonnakaaslane Mart Helme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles