Piilu näosaate grimmituppa! Anne Veski, Vello Orumets ja väike Ott ootavad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» tänaõhtuses saates astuvad lavale kõige meeldejäävamad karakterid eelnevatest hooaegadest. Osalejad kehastuvad juba enda poolt varem tehtud tegelaskujudeks, seda aga uhiuues võtmes. 

Vaatajad kindlasti mäletavad, kuidas Liis Lemsalu rokkis väikse Otina ning Saara Kadak lõi uustulijana nii kohtunikud kui ka publiku pahviks, kui võitis esimese saate Kate Bushina. Ott Lepland toob taas lavale Anne Veski ning Sepo Seeman Vello Orumetsa. Lauri Liiv kütab lava kuumaks ja teeb vägeva etteaste Rammsteinina. Meelest ei lähe ka Marta ülitäpne esitus Florence Foster Jenkinsina ning Nele-Liis Vaiksoo üllatab LouisArmstrongina. Tanel Padar naaseb Üllar Jörbergina!

Hetkel juhib Ott Lepland tabeliseisu 287 punktiga, tema kannul on Nele-Liis Vaiksoo 226 punktiga, Saara Kadak 224 punktiga ning Sepo Seeman 209 punktiga. Lauri Liiv on 202 punktiga viiendal kohal ning tema järel on valmis punktiseisu peapeale pöörama Tanel Padar 191 punktiga, Liis Lemsalu189 punktiga ja Marta Laan 176 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles